Gość BogumilWisniewski Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam na dniach czeka mnie pobyt w Aninie około tygodniowy. Czy orientuje się ktoś może jak wygląda możliwość korzystania z internetu WiFi tam? Czy jeżeli dysponuję laptopem jest szansa na skorzystanie z sieci szpitala? Dzwoniłem do sekretariatu, ale uzyskałem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość serduchowelove Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Nie ma tam wi-fi :) W holu głównym jest komputer, z którego można korzystać :) ps. Zapraszam na grupę fejsbukową Pacjenci Anina :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Alicja94 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam. jest wfi jak najbardziej najlepszy zasięg jest w holu głównym. 26 miałam iść i zapytać na 1 piętro tam są jacyś informatycy i tam dają hasło za darmo. Nie poszłam bo dostałam wypisy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi