Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Strasznie boli mnie brzuch od trzech dni.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 13 lat, i chodzę do szóstej klasy. Moje dolegliwości zaczęły się w piątek wieczorem, kiedy zaczął boleć mnie brzuch z lewej strony i promieniował w górę. W sobotę miałam dziwne napady bólu brzucha, których było około 8. Bolał mnie cały brzuch, w odstępach czasowych. Jeśli zaczął mnie boleć bolał 10-15 minut. W niedzielę w pierwszej części dnia było tak jak w sobotę, a w drugiej części dnia sytuacja strasznie się pogorszyła, doszła gorączka 37, 5 *C, ból głowy, nudności. W nocy praktycznie w ogóle nie spałam, i dostałam biegunki. Na 10 minut stan się poprawił, ale później wrócił ze zdwojoną siłą. Rano było tak jak w nocy. Proszę pomożecie? :(

Możesz napić się siemienia lnianego, zagotować siemię i przecedzić i wypic ciepłe.Można tez wypić rozmieszany w szklance wody kminek i majeranek, jedną łyżeczkę.Z tym,że kminek z majerankiem powinien byc wcześniej zmielony w młynku na proszek, w proporcji 1:1.Zmielony kminek z majerankiem działa na jelita rozkurczowo i przeciwzapalni.e.Pomyśl też czy nie za mało pijesz i czy pijesz to , co trzeba,a nie np. colę, kolorowe napoje czy gazowane.MOże za mało pijesz,najadłaś się zcegfoś ciężko strawnego bez popicia i siedzi ci to w jelitach, nie chce się przesuwać.Jak masz w domu jagody czarne w słoiku, to zjedz trochę.