Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca ?

Gość Pelson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , od dłuższego czasu mam dziwne problemy z sercem , robiłem już badania krwi itd i wszystko wyszło okej , otóż na EKG wyłapali mi jeden skok serca który jest conajmniej dziwny , czasem łapie mnie takie coś podczas pracy, siedzenia, spania i jest to uciążliwe , a mianowicie serce bije normalnie i nagle jakby na sekundę może krócej zabiło w drugą stronę i znów bije normalnie , na wykresie wygląda mniejwięcej to tak ^^^/^^^ - górne strzałki to jak idzie normalny rytm a nagle upadek pod wykres i znów normalne bicie serca (to ekg miałem wykonane jakieś 1,5 roku temu . Od kilku dni mam również dziwne objawy tj, Kręci mi się w głowie , mam mdłości , przed wczoraj zmieniałem kolory jak kameleon , ciśnienie miałem raz 120/90 a na drugi dzień 100/50 . Te zawroty głowy nie są takie, że nie mogę chodzić czy coś , po prostu gdy zamknę oczy wszystko jest w porządku , tylko otworze to mam wrażenie nie wyostrzonego obrazu przed oczami itp , ogólnie jestem troche osłabiony od tego wszystkiego , w dodatku mam bóle w prawej nodze (nerw kulszowy) i w kręgosłupie w odcinku lędźwiowym.