nedor Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 witam jestem tu nowy,ale czytam wasze forum i mam pytanie od ok 2 miesiecy badanie ekg wykazalo mi migotanie przedsionkow,robilem echo serca i kardiolog wydal mi taka opinie migotanie przedsionkow z czynnoscia komor 70/min blok prawej odnogi peczka hisa,w usg serca;przedsionkiznacznie powiekszone,komory serca graniczne,miesien sercowy przerosniety,,kurczliwosc calkowita,niewymiarowosc w przebiegu migotania,ef 60%,,zastawka mitralna-mala fala zwrotna,zastawka trojdzielna-mala fala zwrotna,aorta trojplatkowa,sciana i platki zaakcentowane bez cechstenozy i niedomykalnosci,lecze sie na nadcisnienie,jestem otyly,kardiolog zapisal lekxarelto 15,jestem marynarzem czy w takim stanie moge wyplynac czy powinieniem co robic prosze o jakos porade najlepiej jakiegos lekarza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
msyzdol Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jakiś lekarz jakoś radzi przegadać to wszystko ze swoim konkretnym kardiologiem. To najlepszy lekarz jakiego znajdziesz w internecie. Pozdrawiam Marcin Syzdół Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi