Gość Anka G Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Bardzo Was prosze o dpowiedz czy to mozliwe,ze mam nerwicę serca?Pare dni temu czułam ,ze serce bije mi szybciej niz zazwyczaj i mialam caly czas ucisk w klatce piersiowej,poszłam do lekarza zmierzył mi cisnienie 16080 i zaraz zrobił mi EKG,powiedział,ze wyglada mu to na nerwicę bo serce lata jak oszalałe i ponownie zmierzył mi cisnienie ,ktore juz było w normie 13080.dostałam leki;Propranolol 40mg dwa razy dziennie po połowce,Aspargin,Walidol i Traxene.Zażywam to od paru dni,czuje sie taka oszołominoa ale cały czas czuje ucisk w klatce piersiowej.Proszę powiedzcie czy to jest nerwica?i czy ten ucisk w końu mi przejdzie..boje sie strasznie bo mam dwoje dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 przestac myslec jezeli lekarz powiedzial ze to nis takiego to tak trzeba myslec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość artur k podkarpacki Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 nie martw sie tym to poprostu stres!mam 29lat i juz w wieku17latmialem podobne objawy jak ty.czasami mi powracaja zawsze je wiazalem z zawalem serca i latalem po kardiologach ale jak widzisz zyje do dzis i dalej to mam.poprostu to stres i nerwica serca nie jestem lekazem ale polecam slowmag bardzo dobry magnez nie zaszkodzi a mi pomaga.tak na prawde to nie pamietam juz ile mialem badan ekg lub zwiazanych z sercem tez bardzo obawiam sie zawalu bo muj ojciec mial pare i zmarl.dla tego zawsze te uciski i kolatania wiaze z nim.jak widzisz zyje do dzis. nie obawiaj sie masz bardzo dobrego lekaza!troszke ich odwiedzilem i nie kazdy potrafilmik pomuc,a z tego co piszesz to masz dobre leki bo to trzeba zaleczyc lekutka nerwice i bedzie dobrze.zycze duzo zdrowia i prosze sie nie martwic wszystko bedzie dobrze. artur Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Filipesku Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Aniu, minęło sporo czasu od twojego wpisu, co się okazało? Wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi