Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Skurcze mięśni a częstoskurcz

Gość szmon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 18 lat mam od 4 lat dodatkowe skurcze a od dwóch lat jakies skurcze mieęsni dziwne tzn. robaki pod skórą. Byłem u kardiologa i powiedział ze wszystko ok i ze mam jakies pobudzenia. Czyli badania pzozytywnie ale ostatnio obudziłem się w ncy i serce nagle przyspieszyło tak 4 uderzenia mozecie mi napisac co to mogło byc?? prosze o szybka odpowiedz dziekiuje ;)
prosze was pomuzcie mi blagam od masturbowania wieczorem mam tkaie cos ze leze i serce szybciej mi bije takjakby przebiegl z 2 km tak samo z sebie często niedaje mi to spac i boje sie czy to jedynie przez masturbacje bo tylko po niej tak mam a czy w zyciu sexualnym tez tak bede mial? pomocy;(
Michał, myślę,że to Twoja psychika psikusy Ci robi wysyłając takie objawy. Proponuję idż do psychologa, to Ci się wszystko wyjaśni.Może serce Ci bije tak ze strachu,albo z jakiegoś innego powodu.Twierdzę,że gdyby to była choroba to przy innym wysiłku też byś miał takie objawy. powodzenia :-)
elo Szymon:)... być może masz takie objawy w wyniku stresu albo tak sie z toba dzieje po jakimś złym śnie którego nie pamietasz?? czestoskurcze nie mają swojej regóły... niestety się zdarzają samoistnie... ważne jest wychłodzenie pokoju przed snem.... dotlenienie organizmu....radze zrobić dodatkowe badania na wydolnosc płuc bo często się to wiaże z niewydolnościa serduszka...
elo michale.... zbytnio skupiasz sie na swojej osobie....znajdź sobie jakieś zajęcie... sport ,hobby, filmy, muzyka, przestań myśleć o masturbacji. Twoje zycie sie zmieni jak poznasz odpowiednia dziewczynę i wtedy bedziesz czerpal z tego satysfakcje....zastanawia mnie Twoje zmeczenie.... mozliwe że tak sie dzieje pod wplywem emocji i zaangazowania jakie w* to* wkladasz...myslę że w życiu seksualnym będzie wszystko ok:)