Gość MONIK Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Bardzo Proszę o pomoc ponieważ od jakiegoś czasu nie mogę wziąść głębokiego oddechu, sytuacja się nasila przed miesiączką, co to może być jakie powinnam zrobić badania? do tego dochodzi chęć zajścia w ciążę co nie wychodzi więc przed miesiączką jest straszna nerwówka, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Władysław Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 to może jakiś ,,nerwoból* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Może to być zapalenie opłucnej. Ból przy próbie oddychania *pełnymi płucami*. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Marek Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Powinnaś zrobić RTG klatki piersiowej, normalne zdjęcie na wprost i boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
wsuwka Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ewidentnie psychika. Mam dokładnie to samo. Nie ma na to leków, trzeba soebie przekonać, że to nic takiego i przejdzie. POMAGA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Monik Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 tak tyle tylko że ja do tego mam implanty pod mięsień z soli fizjologicznej, ale tam nie powinno się nic dziać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość syjamka Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 mam to samo - leczyłam sie juz na wszystko!!!! a to wkońcu okazało się zwyrodnienie odcinka piersiowego-dokładnie zniesiona kyfoza piersiowa-delikatnie -a duszność była nie do zniesienia szczególnie przed miesiączką. cały czas ziewałam i nie mogłam w nocy spać.Bałam sie że sie w nocy udusze. Oddech kończył w połowie straszna schiza. Pomogły mi troche masaże , basen i odpowiednie ćwiczenia. Mam to juz ze dwa lata. jest lepiej ale nie super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Betti Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jakie ćwiczenia zastosowałaś Syjamka na te duszności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola19831130 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Witam. u mnie też stwierdzono zniesienie fizjologicznej którzy piersiowego odcinka kręgosłupa. czy ból w klatce i duszność mogą się utrzymywać od tego??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi