anna42 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zastanawiam sie czy jeszcze ktos tu pisze posty,drogie nerwuski :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin100020 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Moze nie nerwuski a nerwus ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Jesteśmy ale chyba nieliczni są aktywni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zdziwiona Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam ostatnio mam dziwne napady chyba lękowe nie mam pojęcia z kim o tym porozmawiać może ktoś cos poradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin100020 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam zdziwiona mysle ze wizyta u psychoterapeuty bedzie najlepszym rozwiazaniem . Bo to objawy nerwicy Cytuj Odnośnik do komentarza
ADAM08418 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Do ZDZIWIONA... witaj, jestem Adam.Od pół roku walcze z nerwica i tez miewam takie napady stachu, nie polecam lekow uspokajających typu np. hydroksyzyna bo to nie jest leczenie tylko zamiatanie sprawy pod dywan. Polecam znaleźć sobie wlasny sposób na radzenie sobie ze stresem np. olewając caly swiat w jakiejś nerwowej sytuacja, trudne nieraz do wykonania ale skuteczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi