Gość Malenacorl Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam, czy ktoś może orientuje się, co się dzieje z tym lekiem? Czy został wycofany? Nie można go nigdzie kupić. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza
jacop1984 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mam 3 opakowania kupiłem 6 miesięcy temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mal Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jaro68 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Też mam problem z isoptinem 240 obdzwoniłem pół Polski i nic, dzwoniłem do ministerstwa i w departamecie leków powiedzieli mi że nic nie wiedzą na temat braku tego leku. Powiedzieli mi też aby ewentualnie lekarz wypisał receptę z którą można nabyć lek za granicą. Dzwoniłem też do producenta i tam dowiedziałem się że od roku przekazali produkcję innej firmie a tamta ma problemy techniczne, ale najprawdopodobniej lek będzie pod koniec stycznia ewentualnie początek lutego w hurtowniach. Ja znalazłem dwa opakowania w aptece w małym miasteczku. Trzeba siadać na telefon i dzwonić może ktoś gdzieś jeszcze ma ze starej dostawy. Ale ogólnie to jest totalna kicha z tym lekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Yty Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Kupilam 2 tyg temu bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi