j0lus Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witajcie. Piszę na forum bo chciałabym uzyskać jakąś pomoc od osób, które od dłuższego czasu zmagają się z nerwicami. Objawy nerwicowe rozpoczęły się u mnie w maju. Pierwszy atak miałam podczas mszy w kościele (zrobiło mi się słabo) i czasami kręciło mi się w głowie w domu. Najpierw myślałam, że mam anemie więc od razu do lekarza, morfologia, jakieś leki na anemie itp. Później ataki zaczęły się pogarszać. Robiło mi się sucho w ustach, zaczynały drżeć mięśnie, głowa robiła się cięższa i od razu bolała, nogi jak z waty i ogólne wrażenie jakbym miała zaraz zemdleć. Założono mi Holtera - wyszedł ok. Przekierowali do neurologa - wszystko ok. Przez wakacje napadów nie było. Po wakacjach znowu atak tym razem w kinie w pełnej sali, w markecie (chociaż tam to rzadko bo czymś jestem zajęta i staram się nie zwracać uwagi na ludzi tylko na to co kupuję). Później znowu badania na serducho - wszystko ok. Nikt mi tego wprost nie powiedział, ale po ostatnim ataku w kościele gdzie szłam do komunii i sparaliżował mnie widok ludzi i po przyjęciu komunii musiałam wyparować z kościoła, usiadłam i myślałam że nie wstanę wydaje mi się że to najzwyczajniej w świecie nerwica. Nie potrafię przebywać w miejscach gdzie jest dużo ludzi. Pytanie co z tym teraz robić? Umówić się na wizytę do psychologa? Czy takie spotkania coś w ogóle pomagają? Dodam, że na co dzień jestem mega wesołą i pozytywnie nastawioną osobą, mam fajną pracę i ogólnie nie mam się czym stresować. Więc skąd u mnie to dziadostwo? :( Cytuj Odnośnik do komentarza
sniper77 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Badania tarczycy zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza
j0lus Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wszystkie badania zrobione i wszystkie wychodzą wzorcowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi