Gość jakubpiotr Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witajcie, z arytmia mecze sie juz 4 lata(ponoc nie grozna ale mnie juz po malu zabija). ostatnio ktos mi polecil wizyte u wyzej wspomnianej pani psycholog. czy ktos z forumowiczow mial juz mozliwosc kontaktu z Doc. dr hab. med. Maryniak Agnieszką.? prosze o wpisy, niedlugo wlasnie jade ze swoim problemem do warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 witaj jakubpiotr O ile nie pomylilam nazwiska to wlasnie pani doc. Maryniak bywa na oddziale zaburzen rytmu serca w Aninie. Jesli to ona (a na 99,9% tak) to jest to fantastyczny czlowiek i naprawde dobry fachowiec. Ja mialam z nia kontakt jak lezalam na w/w oddziale, czekajac na zabieg ablacji. Jest ona przemila osoba, a co wazne dla Nas Sercowcow - sama jest po ablacji - wiec doskonale rozumie nasze rozterki zwiazane z arytmia. Mysle ze nie mogles trafic lepiej, napewno rozmowa z Panią docent pomoze Ci lepiej zrozumiec problem i troche sie zdystansowac do *serca* ktore niestety plata nam czasem *figle* Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jakubpiotr Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ewa -bardzo dziekuje za wpis.podbudowaly mnie slowa(cieple) o pani docent i jeszcze bardziej umocnily w wierze o koniecznosci wizyty u dobrego psychologa. jade do warszawy w srode a jestem z wroclawia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewa Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witaj jakubpiotr Trzymam kciuki za powodzenie jutrzejszej wizyty. Napewno pomoże bo tak jak pisałam Pani docent to naprawdę przemiła osoba. Do *przeczytania* na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi