Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zwezenie zastawki aortalnej i niedomykalnosc a zawroty głowy i nieskie cisnienie

charloteweb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,chciałam zapytac osob z podobnymi problemami...czeka mnie w przyszłosci jeszcze nie weim jak dalekiej,byc moze bliskiej....wymiana zastawki aortalnej....od jakiegos miesiaca mecze sie z zawrotami głowy,mam niskie cisnienie codzienne 101/51 p.55 -nie ejstem w stanie pwoeidziec czy maiłąm tak wczesniej bo nie mierzyłam nigdy sobie regularnie w domu,tylko zawsze w gabinetacha tam miałąm zawsze wyzsze bo właczał mi sie syndrom białego fartucha.....chciałam zapytac was jak to było z wami...czy zaczeły wam sie jakies objawy i zakwalfikowano was do zabiegu,,,,jestem juz po plastyce ...i mecze sie teraz w domu bo nie wiem co to moze byc....czy to juz czas na operacje...

Nie,nie próbowałam jeszcze rozmarynu,narazie zakupiłam sobie kilka butelek coca coli, w razie spadku bardzo nsikiego energy drinka,czerwona herbate i zen-szen...mam jeszcze takie fiolki power bool dla sportowcow...ale wszystko oczywoscie nie razem....nie chce sama za bardzo kabinowac dopoki kardiolog nie powie mi z czego to jest...czy to rzeczywiscie chodiz o cisnienie czy raczej serduszko robi sie coraz słabsze i ja czuje sie coraz gorzej...w poniedziałek mam wizyte w warszawie i licze na to ze lekarz wyjasni mi o co chodzi bo u siebie w miescie niestety nie moge liczyc na szpital ani lekarzy....:/