zraniona Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam jestem młodą osobą mam 16 lat. Od prawie roku na to cierpię. Miałam robione badania z krwi i kału ale nie miałam gastroskopii nie wiem czy to badanie coś zmieni. Mam dość stresującą sytuację w domu. Miałam biegunki, straszne gazy, wzdęcia, kłucie i bóle jelit i żołądka. Teraz mam sam ból żołądka i nie wiem czy to na pewno jest zjd. Chodzę teraz do szkoły średniej 1 lo ale nie wiem czy nie odpuszczę sobie tego roku i nie zapiszę się do zaocznej na przyszły rok, bo ciągle boli mnie brzuch i nie wiem czy bym wytrzymała w szkole tyle godzin no i te gazy. Brałam debridat i hydroxyzinum dwie butelki ale nic mi nie pomogło. Co polecacie czy to na pewno zjd? Blagam pomóżcie!!! I ostatnie zacząl mnie kłóć żołądek, ale głownie przełyk przy przełykaniu. Często było mi także duszno nawet gdy brałam hydroxyzinum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elzbieta49 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Spróbuj diety optymalnej dr Jana Kwaśniewskiego znajdziesz w internecie, mnóstwo ludzi tak się odżywia i czują się świetnie.49 Cytuj Odnośnik do komentarza
luca66 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dieta ? ok ale najpierw idż do lekaza zrób sobie badania mialam podobny problem mieszkam w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza
msyzdol Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Berciawuk i krychawot, luca66 proszę nie zasmiecajcie forum spamem i reklamą laboratorium Ten sam IP i posty pod różnymi tematami Dajcie spokój z tym promowaniem strony Są inne sposoby na poprawę wyników wyszukiwania Robisz sobie antyreklamę Pozdrawiam Marcin Syzdół Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi