Gość Aga Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam mam pytanie czy ktos choruje na tą chorobe. Mam chorego męża i chciałabym się o tej chorobie coś dowiedzieć. Gdzie sie leczyć , gdzie ą w polsce specjaliści którzy leczą tą wadę. Dziękuje za informacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola alrada Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Nie wiem czy to Pani pomoże, ale wklajam link do informacji zawartej na stronie naszego Funduszu. Co prawda dotyczy leczenia dzieci, ale może to cos pomoże. http://www.sercedziecka.org.pl/index.php?url=4_nadcisnienie.inc Zyczę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIg Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dzień dobru Pani Agnieszko mam pytanie i co Pani znalazła i gdzie leczy się Pani mąż i czy coś to pomaga, bo widzi Pani ja też zachorowałem na tą chorobe i nie wiem co dalej robić więc prosze o pomoc.Z góry dziękuje z ainformacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam i pozdrawiam. Wtej chwili mój mąż jest juz w Klinice w żabrzu i robia mu jakieś badania. Tam własnie leczą tą wadę.Jezeli ma Pan jakieś pytania to dopowiem nanie meilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Przepraszam w Klinice w Zabrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIG Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Tak sie skład aże ja też ide do tej kliniki tylo z tego co czytałem na necie to nie jest za wesoło.Więc mam pewne obawy ale myśle że będzie dobrze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Witam a kiedy pan idzie do Kliniki. Jest to prawda że ta choroba poważna. Tam w Zabrzu wprowadzają nowe leki. Jest jeden lek na tą chorobe ale jest bardzo drogi ok.3000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIG Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Czekam właśnie na telefon z kliniki mają dzwonić.No troche drogi ale zdrowie ważniejsze i trzeba o nie dbać.A czy tych dawek trzeba dużo brać i czy to żeczywiście pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 narazie 3 dziennie.jezeli juz tam pan bedzie to juz jest super bo naprawde dbaja o pacjeta wykonuja wszystkie badania. Muj maz jeszcze lezy w tym szpitalu mam nadzieje ze wyjdzie w tym tygodniu wmiare zdrowszy. Z tego co slyszalam to te lekarstwo jest naprawde dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIG Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Teraz trzeba być dobrej myśli że wszystko będzie dobrze.Nie ma sie co przejmować co piszą w internecie bo niekiedy są to bzdury.A długo tam leżał i czy te badania były jakieś bolesne czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Juz lezy 9 dobe i moze jeszcze troche polezy bo ma podawany nowy lek i jest pod obserwacja.Jest o wiele lepiej leki dzialaja, samo badanie muwil ze jest pod znieczuleniem miejscowym i nie boli.Dziekuje za wsparcie i wspulczucie, ale ja tez sie odwzajemniam i zycze zdrowia. Muj maz jest przeciez taki mlody ma dopiero 36lat.a zycie jest takie okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mig Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No tak ja jestem teraz po operacji na płuca i wykryli mi to z tym sercem a mam zaledwie 21 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Bardzo mi przykro ale podzmy dobrej mysli. Mam dobra nowine muj maz jutro wychodzi ze szpitala.Mam nadzieje ze wszystko lekaze ustabilizowali i podjeli leczenie. Ten lek jest naprawde dobry widzac poprawe. A dlaczego miales operacje pluc?.Co sie stalo?. Mojemu mezowi wykryli ta chorobe w Ochojcu 2 lata temu.Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia. A dlugo czekasz na telefon z ochojca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIG Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Operacje miałem temu bo zacząłem odksztuszać krwią pękło mi naczynie na płucu.Ja czekam teraz na telefon z Zabrza ale nie tak długo dopiero 2 tydzień SZczerze mówiąc mam już szpitali dość ale co zrobić tak w życiu bywa trzeba go brać takim jakie jest niezależnie od tego co sie dzieje.Myśle że Bóg wie co robi.Ciesze sie że już jest dobrze teraz tylko kuracja i dbać o siebie bo życie mamy tylko jedno chociaż ja moge powiedzieć że dostałem drugą szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Muj maz tez ma dosc szpitali.Czeba byc dobrej mysli a napewno bedzie ok.Mam nadzieje ze leki kture dostanie pomoga mu,bo jedyna jego szansa jest przeszczep serca wraz z plucami.Dzisiaj jade po niego a za miesiac ma jechac do kontroli,czy leki dzialaja.Ja na telefon czekalam naprawde krutko 3dni.To byl cud ze tak krutko.Zanioslam P.doktorowi cala dokumetacje od meza i chyba to byla jego zasluga.On wlasnie pracuje tam w zabrzu,bo Ochojec odmuwil leczenia bo niemaja takich specjalistuw co w Zabrzu.Zycze ci duzo zdrowia i zebys jak najszybciej dostal sie do kliniki w Zabrzu.Tam naprawde ci pomoga.Trzeba byc dobrej mysli Bug o nas napewno nie zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ania Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja też choruję na pierwotne nadciścienie płucne od 2 lat. Leczę się w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu. Są tam najlepsi na świecie lekarze i wspaniały personel.Gorąco polecam ten szpital. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mig Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A jak tam z pracą u panoi męża ma załatwioną jakąś ręte czy coś w tym stylu bo widze że ta choroba nie jest taka krótkotrwała i wymaga cierpliwości.Już mam dość i czekanie mnie dobija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mig Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A pani mąż ma teraz jakąś rente załatwioną czy coś w tym stylu bo leczenie jest długotrwałe.Nie wiadomo jak to długo potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Co slychac? Czekasz dalej na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mig Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 No tak czekam i mnie już coś bierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIG Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 No dzisiaj jade do tego szpitala mam nadzieje że będzie ok. Życze wszystkiego dobrego. Pozdrawiam do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 zycze ci duzo zdrowia napisz jak wrucisz co slychac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MIG Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Hej ja już jestem w domu nawet to tam zleciało opieka dobra lekaże też a te badania.Teraz sie już dobrze czuje ale musze jeździć na kontrole.A jak tam mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aga Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Bardzo sie ciesze ze jest ok., dostales jakies lekarstwa. Napisz cos, przebadali cie. muj maz tez narazie sie czuje dobrze jade do kliniki na badania kontrolne za tydzien. Bo on bieze nowe leki kture dostal od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mig Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Badania były różnorakie tak dostałem tabletki.Maxigra sie nazywają. A twój mąż też takie dostał czy inne.ja na kontrole też pojade ale jeszcze mam czas.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi