Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pierwotne nadciśnienie płucne

Gość Aga

Rekomendowane odpowiedzi

Juz lezy 9 dobe i moze jeszcze troche polezy bo ma podawany nowy lek i jest pod obserwacja.Jest o wiele lepiej leki dzialaja, samo badanie muwil ze jest pod znieczuleniem miejscowym i nie boli.Dziekuje za wsparcie i wspulczucie, ale ja tez sie odwzajemniam i zycze zdrowia. Muj maz jest przeciez taki mlody ma dopiero 36lat.a zycie jest takie okrutne.
Bardzo mi przykro ale podzmy dobrej mysli. Mam dobra nowine muj maz jutro wychodzi ze szpitala.Mam nadzieje ze wszystko lekaze ustabilizowali i podjeli leczenie. Ten lek jest naprawde dobry widzac poprawe. A dlaczego miales operacje pluc?.Co sie stalo?. Mojemu mezowi wykryli ta chorobe w Ochojcu 2 lata temu.Pozdrawiam i zycze duzo zdrowia. A dlugo czekasz na telefon z ochojca?
Operacje miałem temu bo zacząłem odksztuszać krwią pękło mi naczynie na płucu.Ja czekam teraz na telefon z Zabrza ale nie tak długo dopiero 2 tydzień SZczerze mówiąc mam już szpitali dość ale co zrobić tak w życiu bywa trzeba go brać takim jakie jest niezależnie od tego co sie dzieje.Myśle że Bóg wie co robi.Ciesze sie że już jest dobrze teraz tylko kuracja i dbać o siebie bo życie mamy tylko jedno chociaż ja moge powiedzieć że dostałem drugą szanse.
Muj maz tez ma dosc szpitali.Czeba byc dobrej mysli a napewno bedzie ok.Mam nadzieje ze leki kture dostanie pomoga mu,bo jedyna jego szansa jest przeszczep serca wraz z plucami.Dzisiaj jade po niego a za miesiac ma jechac do kontroli,czy leki dzialaja.Ja na telefon czekalam naprawde krutko 3dni.To byl cud ze tak krutko.Zanioslam P.doktorowi cala dokumetacje od meza i chyba to byla jego zasluga.On wlasnie pracuje tam w zabrzu,bo Ochojec odmuwil leczenia bo niemaja takich specjalistuw co w Zabrzu.Zycze ci duzo zdrowia i zebys jak najszybciej dostal sie do kliniki w Zabrzu.Tam naprawde ci pomoga.Trzeba byc dobrej mysli Bug o nas napewno nie zapomni.