Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Cieśninie po wypadku

Gość silje1234

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 2 dni temu wieczorem moj szwagier miał wypadek na motorze, rokowania nie były zbyt dobre... Wycięta śledziona, połamane zebra, rozbita głowa... Kręgosłup cały. Na szczęście powstały tylko dwa malutkie krwiaki, które podobno maja sie wchłonąć.. I no wlasnie. Wczoraj Pani doktor mowila, ze stan jest stabilny, ze potrzeba czasu i powinno byc ok. Jedyne co jest nie tak to skoki ciśnienia, które spadają do 60/30... Dzisiaj, jakiś prze miły pan doktor, podszedł do mojej siostry i powiedział ze moze trumnę kupować bo jak sa takie skoki to juz po nim... Oczywiście siostra zapłakana, nie wiem co mam robić ani co mam o tym myślec... 3 lekarzy, każdy mowi co innego. Jeden ze jest dobrze, a drugi, jakby szwagier juz umierał.. Jest podtrzymywany w śpiączce kardiologicznej. Czy takie ciśnienie naprawdę oznacza, ze to jest juz koniec? Ja juz nie wiem co mam robić dlatego pisze tutaj... Dodam ze szwagier jechał przepisowo, niestety kobieta która albo jest ślepa, albo nie umie jeździ jak wyjeżdżała z podwórka *NIE POPATRZYŁA* i wyjechała tuż przed nim, nawet nie zdarzył zachamowac...