Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle głowy, zawroty głowy prawie do omdlenia i nudności

Gość Miśka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 37 lat.Ostatnio źle się poczułam.Kilka razy miałam straszne, nie do wytzymania bóle głowy, zawroty prawie do omdlenia, nudności. Kiedy stałam w kolejce w markecie czy w innym miejscu, czułam ze zemdleję, musiałam podpierac sie o blat kasy, a to o wózek z zakupami, bo wydawało mi się przewróce. KOSZMAR!!! Do tego, od dłuzszego czasu boję kłaść się spać, bo wydaje mi się, że coś mi się stanie ( zawał?! albo coś innego i umrę). W nocy budzę się z łomotem serca, czasami wybudza mnie *rzut* mojego ciała na lóżku. Do tego ciągle śnią mi sie koszmary- najczęściej zmarli z mojej rodziny, których kiedyś widziałam w trumnach!!! Do pracy idę bo muszę, w ogóle jej nie cierpię ale muszę zarabiać( mam dwoje dzieci). Inni postrzegają mnie jako fajną kumpelę bo ( o dziwo!) mam poczucie humoru. Codziennie po pracy najchetniej połozyłabym sie spać, ale i tak nie śpię długo bo nagle sie zrywam, z łomotem serca! CO WY NA TO ????????
Miśka Ja mam 34 lata i takie same problemy jak Ty . Też chodzę do pracy z musu ale wydaje mi się że w domu byłoby jeszcze gorzej. Ja kiedy idę do marketu też muszę jechać wózkiem bo mam w nim oparcie, a przy kasie wydaje mi się że zemdleję i strasznie się denerwuje kiedyś powiedziałam mężowi że muszę iść do ubikacji bo myślałam że oszaleję i coś mi się stanie. Czy ta nerwica to takie cholerne świnstwo. Czasem mam wrażenie że coś zrobi mi się w głowę. Moje gg 1171508
Wygląda to na wpływ silnego pola magnetycznego. Szczególnie przy kasie i przy bramce. To nie musi być nerwica. Cały hipermarket naładowany jest urządzeniami emitującymi silne pola. Nerwica to diagnoza dla leniwych lekarzy. O PM mało się mówi - wiadomo stacje nadawcze, telefonia komórkowa itp. Mam stymulator i arytmię - wiem co czuję w tego typu miejscach. Nie lekceważcie własnego zdrowia! Pozdrowienia
Właśnie dostałem coś podobnego : w dzień zawroty głowy, nudności,wzdęcia i odbijania oraz nawracające falami uczucie *słabości* oraz sztywnośc karku (jak obracam głowę to zawroty są bardzo wyraźne). Wszystko po długim zapaleniu oskrzeli z dużą dawkę kilku antybiotyków. W nocy było najgorzej choć ostatnio po zarzywaniu środków nasennych się uspokoiło trochę . Były napady duszności i kołatania serca, *zerwania* z łóżka w celu natychmiastowego zaczerpnięcia powietrza plus drętwienie i wręcz rwący ból lewej ręki. Proszę odpowiedzcie ,że wam już przeszło bo nie wiem co robić dalej !!!!