Gość Kasia058 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam,jestem nastolatką i ostatnio mam dziwne dolegliwości tzn.mam częste bóle głowy,nagłe napady ciepła i ostatnimi czasy dość dużo spóźnia mi się okres ( przyczyną na pewno nie jest ciąża ) . Jakiś czas temu miałam też nagły krwotok z nosa( ale tylko chwilowy) i co jakiś czas bolał mnie brzuch.Jaka może być tego przyczyna ? Bardzo proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mam nadzieję,że niczego nie jarasz ani nic w tym rodzaju.....Myślę,że trzeba zrobić bad. krwi: OB, morfologię z rozmazem,elektrolity, ,a przede wszystkim badanie hormonów tarczycy TSH,ft4,ft3 i poziom prolaktyny.Z wynikami do ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie wiem ile masz lat,ale u nastolatek z okresem jeszcze moga byc nieregularne cykle, to się zdarza.Ale bad. krwi zrobic na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi