Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Klucie w klatce i cieplo i nerwica

Gość misiekw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, co mi jest? Koncze w tym roku 14 lat.Budze sie w nocy i jest mi ciepło w okolicach klatki piersiowej i lewej piersi. Rano jak sie budze jest tak samo i mam jeszcze mniejszy apetyt i sie gorzej czuje, mija mi po godzinie. Potem mam klucie w klatce piersiowej, glownie w prawej piersi i lewej, mam tez wrazenie ze cos mi siedzi w lewej piersi i mam co jakis czas taki rwacy bol. Co jakis czas biore glebszy oddech, żeby przez chwile poczuc sie lepiej, ale nie mecze sie bardziej. Na wfie cwicze normalnie. Przez te dolegliwosci mam gorsze samopoczucie i nie chce mi sie grac na kompie. Bylem u lekarza, podobno mam nerwice/nerwobol. Mialem 3 lata temu badania serca i krwi, wszystkie wyszly dobrze. Lekarz mnie badal pare razy stetoskopem. W rodzinie nikt nie mial problemow z sercem ani tarczyca. Czy to moze byc przez dojrzewanie albo nerwice czy nerwobok czy cos innego? Pozdrawiam Zdarza sie, ze mam pare dodatkowych skurczy serca dziennie. Na spacery chodze normalnie. O co chodzi?

Odpowie kto? Teraz zostal mi taki dyskomfort w klatce piersiowej, takie cieplo albo uczucie ze cos mi tam siedzi, odzwyczajam sie od wzdychania i sprawdzania pulsu xD Ale zawsze jest ok i spie normalnie juz i apetyt i komp wszystkondobrze na wfie zauwazylem ze mam coraz lepsze osiągi xD Lepsze niż wczssniej.. No co tk może być? Taki bezustanny dyskomfort od 2,5 miesiaca. W miedzyczasie bylem na badaniu krwi crp aso ob i mocz wyniki bardzo dobre