Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szukam kardiochirurga

zochza

Rekomendowane odpowiedzi

Odradzam Zabrze i Ochojec. Obecnie najlepsza kardiochirurgia na pld Polskę to AHP w Bielsku-Białej. Tłumaczę dlaczego: Zabrze- zamordysta szef Zembala, nepotyzm w najgorszym wydaniu, obsadzanie stanowisk połową swojej rodziny, szykowany syn na dziedzicznego następcę szefa kliniki, zła atmosfera, zła opieka nad chorymi, z relacji anestezjologów- długotrwałe operacje po ok 7 godzin- ogólnie dramat- nie polecany ośrodek przez rozsądnych kardiologów. Ochojec- po odejściu Bochenka- nowy szef- chirurg w przeszłości o największej śmiertelności- obecnie z relacji świadków- częste powikłanie i wielomiesięczne pobyty na OIOM AHP Bielsko Biała- super wyszkolony personel- ordynator doc Marek Cisowski wywodzący się z byłej kliniki Bochenka. Doc Cisowski był już uznanym kardiochirurgiem kiedy pan Deja obecny szef Ochojca jeszcze raczkował. Nie ta klasa i nie ta półka specjalisty. Cisowski stworzył super zespół z takimi chirurgami jak dr Gerber, Domaradzki czy Shrestha. Na 1000% można polecić. Na Boga tylko proszę nie Kraków- to jest dopiero degręgolada!!!!

Gość szczesliwa

Niestety ale nie mogę się zgodzić z tobą w kwestii Krakowa.mój mąż był operowany w klinice profesora sadowskiego.wspaniali lekarze,personel,opieka wszystko na bardzo wysokim poziomie.e Zabrzu też byli operowani ludzie z tego forum i również sobie chwala l.natomiast o ochoczo też słyszałam źle opinie

Byłem operowany w Ochojcu 2 lata temu. Mam sztuczną zastawkę mitralną i aortalną - w skrócie powodem było IZW. Operował profesor Marek Deja. Zero komplikacji, od ponad roku pracuję zawodowo. Jestem pod wrażeniem doskonałej pracy całego personelu. Nie mam pojęcia skąd zastrzeżenia do Ochojca? I jeszcze jedno - bardzo łatwo jest pluć na innych będąc anonimowym osobnikiem na forum. OSERVER - wybacz ale dla mnie jesteś niewiarygodny a twoje opinie sa przesiąknięte jadem człowieka który ma problemy z samym sobą.

Gość szczesliwa

Oserver bardzo źle wypowiadał się o Krakowie.l,Zabrzu, aninie oraz ochojcu.......za to pozytywnie o bilesku białej.....dla mnie to podejrzane.......jeśli chodzi o Kraków nie podparte jakimkolwiek argumentami,ponieważ uważam że klinika profesora sadowskiego jest naprawdę wysokim poziomie

OSERVER ty czasmi nie Jasiek nie jesteś juz raz miałam okazję czytać takie tam bzdety.Skaczesz po forum i mącisz. OSERVER • 2015-04-04, 21:45 w Szukam kardiochirurga OSERVER • 2015-04-04, 21:50 w Łączenie mostka po operacji serca OSERVER • 2015-04-04, 22:01 w Operacja wymiany zastawki aortalnej i tętniaka aorty wstępującej OSERVER • 2015-04-04, 22:04 w Klinika Kardiochirurgiczna w Katowicach na Ochojcu OSERVER • 2015-04-04, 22:08 w By-passy skrót OSERVER • 2015-04-04, 22:14 w Po koronarografii OSERVER • 2015-04-04, 22:21 w Szukam kardiochirurga SERVER • 2015-04-04, 22:34 w Szukam kardiochirurga OSERVER • 2015-04-05, 21:22 w Górnośląskie Centrum Medyczne w Ochojcu Na jednym wydechu pisałeś te posty Ja miałam operację w Ochojcu 5 miesięcy temu. Wymiana zastawki aortalnej i proteza aorty .Operował mnie prof Jasiński.Nie było komplikacji przeżyłam .Rana goiła się b.ładnie.O co ci chodzi?