Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Swedzace plamy i krostki na ciele

Gość bubu19

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 19 lat i u mnie ukazalo sie cos takiego, okolo miesiac temu zaczely pokazywac sie krostki. myslalem ze to ospa. juz ja mialem a mozna miec podobno drugi raz. polpasiec tez mialem i to na pewno nie to. wpadalem na rozne pomysly, ale to raczej tez nie pokrzywka. na poczatku nie moglem spac, bo sie drapalem. najbardziej na glowie i klatce piersiowej. te krosty zamienily sie na bable, a za jakis czas na plamy. i one swedza. teraz mniej. wkoncu przeszlo. jakos niedawno znow to sie pokazalo. jestem wege. jem codziennie to samo. ser zolty, brokuly, pomidor + czasem jakis prosty obiad. zauwazylem tez ze pod wplywem wyzszej temperatury i gdy mam brudne rece to swedzi CHYBA bardziej. jest to ciezkie do opisania. krostki te wygladaja jak ugryzienie komara. nie zarazilem nikogo, a dziele lozko. nie jestem na nic uczulony no ale nic nie wiadomo. nie mam zadnych objawow chorobowych. te plamki mozna troszeczke porownac do siniaka ktory nie boli .

Gość Znawca tematu

Może jakaś alergia albo nietolerancja pokarmowa spróbuj na tydzień radykalnie zmienić dietę i sprawdż czy choć trochę pomogło ewentualnie obieraj to co się da i odkroj z wierzchu to co nie ma skórki.Kto go tam wie czy rolnicy nie nadużywaja oprysków