Gość Patryklitwa Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. pisze w tym dziale bo nie bardzo wiem gdzie mam napisac. Od pewnego czasu miewalem bole z lewej strony brzucha mniejwiecej na wysokosci pepka ale w lewo...bagatelizowalem to gdyz byl to bol chwilowy i mijal poza tym zdarzal sie bardzo zadko. teraz od 3 dni odczuwam teb bol bez przerwy i jest silniejszy a jesli ustapi na moment to po chwili wraca takim jakby ostrzejszym ikluciem i staje sie ciagly troche lagodniejszy;/...od 3 dni mam takze ostra biegunke, wrecz jak by puscic maksymalnie wode z kranu z takim cisnieniem. bol ten ktory odzuwam promieniuje na lewy bok troche do plecow i w gore w strone lewego pluca(nie wiem czy to wazne ale boli mnie tez kregoslup od pewnego czasu ale to chyba zle spie tak mi sie wydaje). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Moze to coś z jelitem grubym. Idź koniecznie na początek do chirurga.Obada brzuch i zobaczy co się dzieje.Na biegunke z naturalnych leków dobrze jest pić wodę, w której się gotowały czarne jagody suszone. Suszone jagody sa w sklepie zielarskim a może i w aptece. Jeśli chodzi o jedzenie, to mozna zagotować ryż [ kilka razy go opłukać przed gotowanem] w dużej ilości wody.Posolić koniecznie [elektrolity!]. Potem część wody odlać,a część zostawić i zmiksować na b. rzadką papkę. Jeść często i po trochu ciepłe.,,Kompot** z suszonych jagód pić tez często po trochu ,ciepły ,bez jagód, samą wodę,jagody odcedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi