Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Bóle kości, osłabienie, gorączka

Gość olena1234

Rekomendowane odpowiedzi

Gość olena1234

Witam, od 4 dni męczy mnie kłucie w gardle. Jest to uczucie jakbym miała zaklinowaną igłę w gardle. Wczoraj wieczorem nagle zaczęły boleć mnie wszystkie kości na całym ciele włącznie z czaszką. Był to ból nie do zniesienia. Towarzyszyło temu również osłabienie oraz dziwne uczucie zimna. Byłam pewna, że to przeziębienie, więc zażyłam dwie tabletki rutyny z witaminą c i zasnęłam. Obudziłam się po godzinie snu z uczuciem gorąca, drgawkami i dalszymi bólami kości z osłabieniem. Dodatkowo miałam wysokie tętno, ale to jest normalne przy osłabieniu, ponieważ cierpię na arytmię serca. Od razu zmierzyłam temperaturę - 38,5, więc zażyłam paracetamol i zasnęłam. Dziś temperatury już nie mam, ale wciąż towarzyszą mi te bóle kości i osłabienie, które nie pozwala mi podnieść się z łóżka. Dodam, że to uczucie igły w gardle utrzymuje się do dzisiaj. To raczej nie jest grypa, ponieważ, ani kataru, ani kaszlu nie ma. Czym mogą być spowodowane moje dolegliwości? Czy powinnam się martwić? Bardzo proszę o pomoc.

Poważne problemy znadgarstkiem zaczeły się u mnie jakiś rok temu , lekceważyłem problem do czasu kiedy zwykłe czynności zaczeły sprawiać mi nie lada problem trafiłem do Kliniki Nadgarstka w środzie wlkp http://www.klinikanadgarstka.pl/cennik/ to był dla mnie ostatni dzwonek szybko zajęli się mną lekarze ktorym bardzo dziękuje za okazaną opiekę