Gość iwwww Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Witam mam pytanie odnośnie tego leku czy ktoś stosował? Lekarka w szpitalu przepisała go tacie, ale nas porządnie nastraszyła, że może wystąpić krwawienie dosłownie wszędzie. Tata ma wrzody na żołądku i czy to nie zwiększy wystąpienia krwawienia. Czy komuś zdarzyło się jakiekolwiek krwawienie po zażyciu leku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasia73 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kardiolog przepisała mamie 3 tyg. temu xarelto 20, też się bała. Jak naradzie nic się nie dzieje. Trzeba się obserwować , szczególnie stolec i mocz i w razie czego zgłosić lekarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kemotbankowy Opublikowano 23 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Lekarz przepisał mi xarelto 15 mg dawkowanie 2 razy dziennie, około 5 dnia zacząłem mieć krwawienie z dziąseł a 10 dnia brania leku krwiomocz co mnie brdzo wystraszyło i odstawiłem lek. Zobaczymy co powie mi w tym temacie lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość goh Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Mój tata nie mógł tego przyjmować, przepisali mu 20 mg. Krew mu się lała z nosa, jak świni z poderżniętym gardłem, w szpitalu nie mogli tego zatamować. Natomiast moja ciocia drobnej budowy ciała bierze taką dawkę i nie ma krwotoków. Moja mama 3 lata brała 15 mg i oczywiście puchły jej nogi i są czerwone oraz takie dziwne narośle suche, ale do tej pory krwotoków nie było, aż do wczoraj i dziś to samo chociaż już jej nie podałam dzisiejszej dawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Bianka Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 Ja od pół roku biorę xarelto 20 mg i ostatnio mam codziennie krwawienia z dziaseł. Już nie tylko podczas szczotkowania zębów ale też samoistne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piter Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Biorę od dwóch miesięcy, teraz jestem po zabiegu ablacji i ciągle z dziąseł mi leci.. Czasem przy wydmuchiwaniu nosa też krew. W dodatku jak biorę lek rano to czuję się fatalnie, zawroty głowy, słabo się czasem robi, osłabiony jestem. Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ania Opublikowano 18 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2022 Ja biorę xalerto 20mg od 3 mies. A od miesiąca mam zawroty głowy nie wiem czy to od leku czy przyczyna jest inna ale od kąd biorę ten lek to moje samopoczucie nie jest lepsze a mam zakrzepice Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grazka Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 borę od miesiąca Xarelto i od kilku dni ma wysypke plamek czerwonych jakby coś mnie pogryzło i swędzi na operowanej nodze nodze ,gdzie jest zakrzepica - własnie odstawiam i czekam na wizyte do lekarza aby zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza
Balcer Jadwiga Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Witam, mam do sprzedania dwa nowe, nie otwarte opakowania xarelto 15 mg po 42 tabletki. Ze względu na przerwanie terapii tym lekiem. Kontakt: balcerjadwiga684@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Balcer Jadwiga Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Witam, mam do sprzedania dwa nowe, nie otwarte opakowania xarelto 15 mg po 42 tabletki. Ze względu na przerwanie terapii tym lekiem. Kontakt: balcerjadwiga684@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi