Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Wiola1012: oto link: http://forum.kardiolo.pl/temat12375,5.htm Na przyszłość zapraszam do wyszukiwarki. Violunia40, kamea2: przeczytam wątek i podejmę decyzję czy usunąć wybrane posty czy cały wątek. Bardzo bym prosiła o kulturę wypowiedzi i szacunek względem siebie. Celem forum jest pomaganie sobie nawzajem, nie kłótnie. Proszę pamiętać, że w przypadku nie dostosowania się do mojej prośby i dalszych kłótni, będę mogła na stałe zbanować poszczególne osoby. Co do ostatecznej decyzji w sprawie wątku - jutro poinformuję Państwa tutaj. Póki co, część wpisów została usunięta i w razie potrzeby będę usuwała dalej i w razie konieczności banowała. Pozdrawiam

Elka123 niestety nie mam możliwości usunięcia tego, to puste strony, na których były posty i forum zapamiętało taką liczbę stron. Gdy pojawią się nowe posty, strony zostaną zapełnione i dalej będą dochodziły nowe. Póki co proszę o wyrozumiałość i cierpliwość. Stron jest zaledwie kilka i mam nadzieję, że w ciągu dnia czy dwóch te braki się wyrównają ciekawą rozmową.

Witam. Odnalazłam swój doklejony do innego wątku post, ale pani administrator ucięła na pewno jedną odpowiedź do mnie i jej nie wkleiła, bo jej nie ma. O ile dobrze pamiętam to chyba była odpowiedź od bodajże Marty, ale nie mam 100% pewności czy dobrze zapamiętałam nick. Czy mogę prosić o doklejenie tej odpowiedzi? Jeśli chodzi o wyszukiwarkę to niestety nie do końca działa ona tak jak powinna i trudno w niej coś znaleźć. Pozdrawiam Wiola

Nie wiem czym to jest spowodowane, ale na zarejestrowanym koncie nie mogę udzielić odpowiedzi, moje posty nie są w ogóle dodawane, czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego tak jest i czym to jest spowodowane? To już na prawdę zaczyna być bardzo irytujące, bo wprowadzane są jakieś zmiany bez wyjaśnienia nam forumowiczom, to jest ewidentny brak szacunku do nas!!!! Z góry dziękuję za odpowiedź