Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Administratorze jesli pana zdaniem jest usuwanie posów bo ktoś tam coś tam no to nie mamy o czym mówić prosze sie na drugi raz nad tym zastanowić ja nie jestem glupim i nie interesują mnie wojny jak pindy i inni którzy mieszaj wiem jakie są przepisy ale slów obrazliwych tam nie było co mi pan odpowie

Może administrator by zareagował na Watek Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy, bo wątek przerodził się w forum randkowe a chyba to jest mimo wszystko forum kardiologiczne. Uważam, że forum jest zaśmiecane niepotrzebnymi dyskusjami od tego są inne komunikatory jeśli ktoś szuka zabawy.

Uprzejmie proszę reakcję na wątek *zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy* gdyż jest bardzo zaśmiecony i nie na temat kardiolo oraz gdy szuka się *najnowszych odpowiedzi w wątkach* nie widać innych tylko ten jeden, jakby inne nie istniały... Dziękuję z góry za reakcję.

Dokładnie tak jak napisał przedmówca, sprawdzenie *najnowszych odpowiedzi w wątkach* jest nie do odszukania bo wszystko zaśmieca temat *zaburzenia wzroku.......* proszę również Administratora o jakąś reakcję. Jeśli grzecznie zwraca się rozmówcom tegoż wątku o niezaśmiecanie forum i przejście na inny komunikator od razu jest strasznie i niegrzeczne zachowanie.

Dokładnie .Jeśli znajomość użytkowników przerodziła się w *przyjażń * trzeba skorzystać z gg ,fb ,skype ,bądź dziesiątków innych komunikatorów a nie pisać .......osobiste rzeczy na forum medycznym .Nie mam nic przeciwko użytkownikom żeby była jasność ,ale w ten sposób forum staje się nieczytelne szczególnie jeśli przegląda się go od strony najnowszych odpowiedzi .Po prostu forum stało się czatem .Były tu różne wątki i czasem pisaliśmy o sprawach *mniej medycznych *,czasem pękaliśmy kilka wieczorów ze śmiechu -niezapomniany wątek węzłów chłonnych na nadgarstkach ,ale czat dwóch użytkowników nie mający nic wspólnego z tytułem tematu na którym trwa rozmowa jest chyba nie na miejscu .Tym bardziej że istnieją dziesiątki możliwości rozmów .Wiem ze każda odsłona to dla forum wpływy z reklam itp. ale bez przesady .

Pinda popieram cię w 100% i kilka innych osob którym się to nie podoba,ja mało pisze ale poczytuje forum i włos się mi jeży na głowie,oczywiscie to sprawa tych dwóch osób ,ale zal mi meza pani A gdyby poczytał te słówka to mało powiedziane ze było by mu przykro,Mary wybacz ale dziwie się tobie masz swoje lata a dałas się wciagnąc w cos takiego oczywiście masz prawo ,ale czy poczytałas to wszystko bez emocji,to jest jak forum nastolatków,nic w tym nie widze uzdrawiającego ,prymitywne słodzenie sobie nic więcej,mysle ze Admi cos z tym jednak zrobi bo prwadą jest ze wszystko inne na forum jest zagłuszane jednym tematem.

Popieram panie wyżej i zgadzam się z ich opiniami pod kazdym względem. Adminie zrób coś, profity z korzystania z forum profitami ale nie takie głupoty pisane na forum bądź co bądź kardiologicznym. To nic nie wnosi merytorycznego. Chyba jakieś zasady powinny obowiązywać.

Dzięki Kamea za poparcie bo naprawdę ja już nie rozumiem co tu się wyprawia ,jak chce prywatnie z kimś pogadać to idę na fb albo gg i sprawa załatwiona ,a nie pisze o prywatnych rzeczach na forum medycznym .Nie chce pisać dosadnie ale wygląda to jak jakieś toki a do wiosny jeszcze daleko .Był tu Kielce ,który folgował z bajerami i był zaraz zbanowany ,teraz nie ma nawet odzewu .Naprawdę już się nie chce wchodzić na to forum bo jak już ktoś napisał wszystko jest zagłuszone jednym tematem .Mnie nie przeszkadza ze ktoś ze sobą gada i romansuje ale to nie to miejsce !

Racja pewnie! ze będzie istniało,ale naprawdę nawet najspokojnieszy człowiek może się zagotować,przeciez forum jest nie tylko żeby tu pisać !czasami samo czytanie wystarczy, nie jesteśmy alfa i omega żeby na kazde pytania odpowiadać i każdemu ale czegos takiego oj nie nie czytac.!najlepiej będzie to ignorować i tyle.a wrocic jak będzie :*normalnie*i czytac lub czytac i pisać !!

Mary wybacz tyle lat wchodziłam na forum z najnowzszych odpowiedzi ,ze jeden temat nie musi mi tego zabronić,a ze cie smiesze cóz twoja opinia,niech tak będzie ,a szkoda! tobie to pasuje to masz prawo w tym uczestniczyć twoj wybor ,ja mam inny.a problemu nie nie mam przykro , jak cie to rozczaruje !wszystko u mnie dobrze! czego tobie tez zyczę.

Kamea ja Ciebie nie atakuje to dlaczego to robisz w stosunku do mojej osoby , jednak masz krotka pamięć , bywało ,ze tylko ja Ci odpowiadałam na posty ale już przyzwyczaiłam się do takich ludzi to tylko forum , Sufur też mnie nie lubi . Skoro to czytasz ...........................to znaczy ,że jesteś tym zainteresowana tak jak ja , hipokryzja kwitnie na tym forum !!!

Mary a co ma lubienie do innego zdania ,ja CIe atakuje ?,no chyba jest odwrotnie,ja nie pisze ze mnie smieszysz! tylko zadziwiasz ze dałas się wciagna w taki temat,napisałam co mysle i już,a zobacz co się posypało na moja osobe ,(i nie tylko na moja)i czy Ty się pod tym podpisujesz ,bo widze ze chyba tak,ale powtarzam za toba mam swoje zdanie ja ,masz i ty.