Gość kamea22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 A za wszystkie twoje rady tu i na priva jestem ci wdzieczna i dziekuje ,tego nic nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja się nigdy pod niczym tu na forum nie podpisywałam i teraz też . Jasne każdy ma prawo mieć swoje zdanie z Tobą i ze mną na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza
mary10 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pewnie Kamea my to powinniśmy być ostatnie aby się kłócić i dlatego z mojej strony zgoda . DOBRANOC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea22 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mary jasne ze zgoda :),może tak obudzimy admi ,hiiiiiiiiiii i się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Przepraszam Admin nie zajmuje sie bzdetami na forum ani miedzy konfliktami zdesperowanych nic nie wnoszących fomrumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 No własnie forum kwitnie !!!!i tematy sa HI HI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Robinson Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Widzi Admin kąsają sie a potem godzą i tak jest i po co te kłótnie skargi nie można inaczej nie dziwił bym sie nowym ale starym forumowiczom no szok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ZYX Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Chcialabym usunac swoj jeden komentarz na forum. Prosze odpowiedz jak moge to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Annjoe Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Proszę o usunięcie mojego konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Szanowni Forumowicze, W związku z pracami technicznymi na serwisie Kardiolo.pl, na forum od godziny 10.30 nie będzie można dodawać wątków,postów czy komentarzy. Prace potrwają do godziny 13:30. Za powstałe utrudnienia przepraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Julia1991 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Forum ok ale mogła pojawić by się opcja typu dodaj zdjęcie do tematu. Niektóre choroby idzie szybciej rozpoznać widząc to niż z opisu. Nie każdy zna budowę ludzkiego ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość justynafila Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Witam, czy moge prosic Administratora o usuniecie konta? Z gory dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza
pozytywnepogawedki Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Proszę administratora o usunięcie mojego konta.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Julia1991 Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Czy mogę prosić o usunięcie konta z przyczyn osobistych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nati81 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Witam Czy mogę prosić o usunięcie mojego konta? Z góry dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kruk75 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Administracji przydałoby się zablokować ten spam, który tworzy codziennie po 4-5 nowych wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LUBELL Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ja też już mam dość, admini czy moderatorzy chyba mają gdzieś to forum, a może by tak założyć inne? Bez spamu, czytelne forum, ja mogę się wziąć za to, ale ciekawy jestem czy ktoś miałby ochotę się stąd przenieść, bo nie wiem czy jest sens.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JANUSZDG Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 LUBELL Gdy tylko powstanie taka możliwość natychmiast się przenoszę. W innym przypadku pewnie zrezygnuję z tego forum. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Balia123 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Widać, że admin nie interesuje się tym forum, przydałoby się coś zrobić wreszcie z tymi spamami, które robią coraz większy śmietnik ,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kormoran Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Syf jest straszny i nikt tutaj nie dba o porządek. Te ostatnie spamy to nie jest jedyne zaśmiecanie forum. Co jakiś czas hurtowo są wpisy zachwalające ciśnieniomierze jakichś firm i chyba nikt w to nie wierzy aby to *normalni* ludzie tak regularnie zachęcali do zakupów tych urządzeń. Lubell pomysł niby jest dobry ale takie forum było by raczej tylko dla małej grupy osób i raczej nikt nowy by się tam nie pojawiał więc to poważne ograniczenie. Niestety ale to miejsce się mocno zepsuło bo chyba kiedyś było nieźle ogarnięte i nawet kardiolodzy tu zaglądali i odpowiadali często na pytania a teraz śladu po nich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość biala Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Kardiolodzy maja nas w dupie tak jak zreszta cala nasza sluzba zdrowia!! Temat rzeka co do funkcjonowania tej instytucji. Nie rozumiem jak mozna bylo dopuscic do takich spamow poczawszy od sprzedazy paszportow i innych dokumentow po te ostatnie. Przeciez to jest sprawa kryminalna cos mi tu smierdzi i to mocno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Macie rację, nikt tego nie kontroluje? To teraz można bezkarnie dokonywać przestępczych wpisów? Od początku myślę, że trzeba to zgłosić na policję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LUBELL Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Słuchajcie udało mi się założyć i skonfigurować WSTĘPNIE forum. Jest dostępne pod adresem: kardioforum.pl Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie! To my tworzymy forum! :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Babka Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 To my mamy uciekać a trolle będą sobie spamować? A jaka pewność, że nie pójdą za nami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Balia123 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Najlepiej będzie, żeby przez jakiś czas nikt nic nie pisał, to to byśmy zobaczyli co dalej, bo teraz to już przegięcie z tymi spamami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi