Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też już mam dość, admini czy moderatorzy chyba mają gdzieś to forum, a może by tak założyć inne? Bez spamu, czytelne forum, ja mogę się wziąć za to, ale ciekawy jestem czy ktoś miałby ochotę się stąd przenieść, bo nie wiem czy jest sens.. ;)

Syf jest straszny i nikt tutaj nie dba o porządek. Te ostatnie spamy to nie jest jedyne zaśmiecanie forum. Co jakiś czas hurtowo są wpisy zachwalające ciśnieniomierze jakichś firm i chyba nikt w to nie wierzy aby to *normalni* ludzie tak regularnie zachęcali do zakupów tych urządzeń. Lubell pomysł niby jest dobry ale takie forum było by raczej tylko dla małej grupy osób i raczej nikt nowy by się tam nie pojawiał więc to poważne ograniczenie. Niestety ale to miejsce się mocno zepsuło bo chyba kiedyś było nieźle ogarnięte i nawet kardiolodzy tu zaglądali i odpowiadali często na pytania a teraz śladu po nich nie ma.

Kardiolodzy maja nas w dupie tak jak zreszta cala nasza sluzba zdrowia!! Temat rzeka co do funkcjonowania tej instytucji. Nie rozumiem jak mozna bylo dopuscic do takich spamow poczawszy od sprzedazy paszportow i innych dokumentow po te ostatnie. Przeciez to jest sprawa kryminalna cos mi tu smierdzi i to mocno!!!!