Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z powtarzającym się w ostatnich dniach zjawiskiem powielania tych samych wa-wątków ( zamiast dopisywania się do już istniejących )apeluję do Administratora tego forum o uporządkowanie tematów, gdyż stworzył się istny chaos . Ludzie zniecierpliwieni oczekiwaniem na odpowiedź zakładają po 4-5 tych samych wątków i spychają na koniec inne. Dziękuję

@Admin SERCOWA ma rację : w wątku Kardiomiopatia rozstrzeniowa coś się poprzestawiało tzn. są wątki z 2013, a na końcu jako ostatni z 2010 i teraz trzeba szukać wątku przez szukajkę ( u góry ) lub przez podany link przez Admina. Jeszcze wczoraj był na 1-szej stronie forum, a teraz nie wiadomo gdzie jest

Proszę administratora forum o usunięcie moich wpisów z tematu Zawał serca i udar w młodym wieku .Motywuję to tym że odpowiedzi nie zadowoliły pytającego ,a wręcz zdenerwowały .po drugie poniosły mnie nerwy i napisałam parę zdań za dużo .Apeluję też do administratora o baczniejsze przyglądanie się temu co się dzieje na forum .Niektóre osoby nagminnie łamią regulamin forum ,odnoszą się z brakiem szacunku do stałych bywalców ,nie mówiąc już o wulgaryzmach i ironicznych komentarzach po prostu *trollują *forum .Mam nadzieję ze osoby te zostaną z forum usunięte .Tak jak działo się to już nie raz z bardziej błahych a wręcz śmiesznych powodów .Sytuacja ta trwa już czas jakiś a administratora jakby nie było !Dziękuję .

Mam wielka prosbe...bardzo dawno temu zarejestrowalam sie tutaj i zapomnialam hasla..bywa...niestety.mam wielka prosbe do Administratora aby usunal moj profil.Jesli nie moze tego zrobic to prosze o pomoc jak odzyskac haslo..i zrobie to sama...pozdrawiam E

Bardzo proszę o upomnienie użytkownika Mary10 ,który notorycznie łamie postanowienia regulaminu forum Kardiolo w którym zabrania się umieszczanie treści zawierających ataki personalne .Użytkownik ten niepotrzebnie i bezzasadnie zanegował mój wpis ,nakazując mi zmianę nicku oraz komentuje mój wpis ,podważając jego treść a właściwie pytanie do nieadresowane zresztą do niego .Komentarz ten jednocześnie nie wnosi niczego do tematu .Uważam to za atak personalny .

Dziękuję .Nie chodzi mi o to żeby kogoś zablokować ,broń Boże .Wystarczy tylko żeby nie wtrącać się i nie negować wypowiedzi ,z którymi przecież nie każdy musi się zgadzać ale nie można ciągle atakować jak ktoś napisze coś *nie po naszej myśli *.Forum nie jest wyrocznią w leczeniu bądź diagnostyce ,bo nawet nie może takim być .Nawet lekarz piszący porady nie weżmie na swoje barki diagnozy czy też porady przez internet ,może tylko zasugerować bądź wyjaśnić Każdy może przedstawić swoje spostrzeżenia ale w sposób kulturalny .I rzecz może najważniejsza -forum jest dla wszystkich i nikt nie ma prawa eliminować z niego użytkowników ,uzurpując sobie monopol na dobre rady i sposób na zabicie czasu .Mam nadzieje że wszyscy sobie weżmiemy to do serca czy będziemy dalej z niego korzystać czy też nie .Jeszcze raz dziękuję za *interwencję *.

Wiedzma , napisze to tutaj żeby nie zaśmiecać inne wątki. To Ty pierwsza napisałaś ,że pisze głupoty. Po co to robisz a potem oburzasz sie na moje odpowiedzi i odwracasz kota ogonem . Ty tez nie masz prawo pisac pod moimi postami ,ze pisze głupoty i tyle. Dalej nie rozumiem Twojego oburzenia i pisania do Administratora skarge na mnie. Pozdrawiam

Witam serdecznie nie tylko Wiedżma ma problemy Z Mary ja też miiałam i mimo wielkiej pomocy ze strony forum musiałm powoli z niego sie wycofywać bo ciągle byłam atakowana właśnie przez tą osobę . Załozyałm nowy wątek tam też mnie znalazła i dalej atakowała i to nie tylko ona ale ma swoje przyjaciółki . Juz zauważyłam gdy tylko napisze na forum o nerwicy zaraz pojawia się Mary nie wiem czy to jest w porządku .

Bianak2 daj se na luz , krzywdy żadnej Ci nie zrobiłam tylko starałam Ci pomoc i tak odgryzasz pomocną daną Ci dłoń. Zobacz ile i gdzie Ty piszesz i kiedy i gdzie Ci odpisuje. Ostatnio się uaktywniłaś i jakoś moich postów tam nie widać . Nie nakręcaj się moimi postami , każdy ma prawo pisać , ja najczęściej pisze o swoim życiu z migotaniem przedsionków i mojej rodziny . Moich postów po prostu nie czytaj tylko ignoruj je , to będzie dla wszystkich najlepiej . Kto Ci Bianka pomógł na tym forum to go chwal , ja powinnam być pierwsza bo nie wiem ile jeszcze osób chciało z Tobą korespondować prywatnie , ja się na ten krok zdecydowałam i mam teraz zapłatę za to. Człowiek całe życie uczy się ale nauka nie poszła w las. Wyciągałam do Ciebie dłoń na zgodę ale jej nie przyjęłaś tzn ,ze dalej chcesz klótni i zaczepki tak jak to teraz zrobiłas. Pozdrawiam całe forum

Gość pindirinda

Kolejny raz użytkownik Mary10 atakuje mnie personalnie ,tym razem na temacie Czy mam Nadciśnienie .Bardzo proszę administratora o rozwiązanie wreszcie tego problemu .Niedopuszczalne jest żeby bez przerwy jedna osoba terroryzowała użytkowników forum !Dlaczego pozwala się tutaj na nękanie ! Odpowiedzi może udzielić każdy ,można się z nią nie zgodzić ale nie dyskredytując kogoś w oczach innych !Myślałam ze ostatni raz wyjaśnił w końcu na czym forum polega ale widzę że użytkownik Mary10 nic sobie nie robi z próśb administratora kolejny raz mnie atakując ,wypisując jakieś herezje o nickach ,zaczepiając mnie na wszelkie możliwe sposoby ,czepiając się do życia prywatnego .To jest nękanie .Jej wpisy nie wnoszą nic do tematu ,są tylko po to żeby mnie ośmieszyć i zdyskredytować .Atakuje zazwyczaj jedną osobę po to żeby zniechęcić ją do pisania na forum .Jej psychopatyczna osobowość napawa mnie lękiem .Proszę o poważne i radykalne rozwiązanie problemu !

Pisze dalej , cos mi się za szybko zapisało , uzytkownik o ip 83 10 253 napisał post do mnie nie majacy nic wspolnego z tematem watku i wtedy nie przypuszczałam , ze to będzie izytkownik o nicku PINDIRINDA ale chyba nie trudmo dojśc do tego ,ze to jest ta sama osoba jak i WIEDZMA , ip zdradza ale i odpowiadanie na moje posty nie majace nic wspolnego z danym tematem . Widzma napisała do mnie post w watku skurcze dodatkowe , ten post dyskredytował mnie i co , mnie można a Ją nie.Zresztą ja nikogo nie chce dyskredytować tylko wyrazam swoje zdanie w danej sprawie , przeciez kazdy może pisac swoje pogdady w danym temacie watku czy nie może. Mam jeszcze pytanie do Admina , czy nie widzi złamania regulaminu u uzytkownikow CZYTELNIK , ELUZYNA w danym watku MIGOTANIE PRZEDSIONKÓW - ABLACJA? Rozwiazanie konfliktu bedzie nie rzetelne jak Admin nie sięgnie do jego poczatku. Moj porzedni nick ZDROWA a Pindirindi ANIA05. Jeszcze raz pozdrawiam i zycze wszystkim udanego pierwszego weekendu majowego.