Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Sufur, na pewno się nie dodają? U mnie jest 26265 i są odpowiedzi i z dziś i z wczoraj itp. Sprawdzę to i dam znać, ale prosiłabym o więcej info, bo tak jak wspomniałam - u mnie jest wątek aktywny, posty są dodawane. Z jaką datą jest ostatni wpis u Ciebie? ANIA05: o który kącik dokładnie chodzi? O najpopularniejsze tematy, te, które wyświetlają się po prawej stronie?

Witam..chodzi mi o stronę główną - z prawej strony jest taki tytuł*forum najpopularniejsze* i właśnie tam nie zmienia się liczba postów..cały czas jest 26194... A na stronie wątku oczywiście się dodają -ale aby to zobaczyć trzeba go po prostu otworzyć ;;;a przy tamtej informacji zaraz widać bez dodatkowego wchodzenia na wątek. pozdrowionka

Gość jaaakinga

Witam, zauwazylam ze nie dodaja sie nowe posty do watku *przerwy w biciu serca*. Watek wysuwa sie na poczatek strony, dodaje sie numer nowego posta i godzina, ale jak sie go otwiera to nic nowego nie ma:( poza tym przy *wsadzeniu* watku do starego tematu o tym samym tytule spowodowalo zaginiecie ostatnich kilku odpowiedzi:(

Kumen, nie usuwamy postów, jeśli post był na temat interpretacji wyników badań holtera, prawdopodobnie został połączony z tematem już istniejącym. Żeby nie dublować tematów, moderator łączy wątki, jeśli nowy jest taki sam (dotyczy podobnego problemu), jak już istnieje. Co do postów na dwóch stronach - nie bardzo rozumiem ten problem, mogłabym prosić o przykład?

Witam, sprawdzimy Pani uwagę, temat, o którym Pani pisze, wyświetla się na stronie głównej pod nagłówkiem działu forum w którym się znajduje. W przypadku, gdyby zniknął, nie trzeba szukać wątku w googlach, wystarczy wejść na swój profil i przejrzeć listę ostatnio dodanych odpowiedzi: http://forum.kardiolo.pl/u,DziuniaN.htm

Dzięki za odpowiedź,jednak do tej pory dalej nie wyświetlają się powiadomienia o wpisach na stronie głównej.Kiedyś było lepiej,bo wystarczyło wejść na forum.kardiolo.pl i już wiadomo było czy ktoś dodał nowy post na ,,naszym,, forum a teraz trzeba wchodzić bezpośrednio i sprawdzać.Jeżeli można,to proszę zróbcie,żeby było jak dawniej.Z góry dziękuję :) Pozdrawiam.