Gość VIOLUNIA 40 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam.... Prosze o wytłumaczenie mi ....dlaczego nie moge wejsc na forum z mojego laptopa..???? Czekam na szybka odpowiedz i potraktowanie tego poważnie. Pozdrawiam violunia40 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiola1012 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Czy administrator tu w ogóle zagląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Sufur: post został usunięty. VIOLUNIA 40 proszę sprawdzić ustawienia przeglądarki czy są wszystkie aktualizacje itp. Myślę, że to nie jest kwestia forum tylko konfiguracji sprzętu. Wiola1012 odpowiedzi przenoszone są łącznie, całościowo doklejane, nie ma możliwości, aby jedną odpowiedź ucięło, może się nie dodała? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wiola1012 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Teraz brakujące się pojawiły, ale wcześniej ich nie było. Ciekawe...Ale najważniejsze, że już są. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Witam serdecznie.. Mam pytanko -dlaczego nie dodawane są posty w wątku *z nerwicy się wychodzi*..Po otwarciu strony głównej nie zmienia się liczba postów -co może mylić -że nikt nie pisze.Jest od dłuższego czasu stała liczba 26194. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 To ja mam tez pytanko -dlaczego w kąciku nowe dyskusje wiszą od tygodni te same tematy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Sufur, na pewno się nie dodają? U mnie jest 26265 i są odpowiedzi i z dziś i z wczoraj itp. Sprawdzę to i dam znać, ale prosiłabym o więcej info, bo tak jak wspomniałam - u mnie jest wątek aktywny, posty są dodawane. Z jaką datą jest ostatni wpis u Ciebie? ANIA05: o który kącik dokładnie chodzi? O najpopularniejsze tematy, te, które wyświetlają się po prawej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie ,chodzi mi o NOWE DYSKUSJE ,na samym koniuszku strony po prawej .Zawsze były tam nowe tematy dodawane przez nowych forumowiczów ,teraz wiszą tam jakieś starocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam..chodzi mi o stronę główną - z prawej strony jest taki tytuł*forum najpopularniejsze* i właśnie tam nie zmienia się liczba postów..cały czas jest 26194... A na stronie wątku oczywiście się dodają -ale aby to zobaczyć trzeba go po prostu otworzyć ;;;a przy tamtej informacji zaraz widać bez dodatkowego wchodzenia na wątek. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 OK - faktycznie, macie rację :-) Zatrzymało się po prostu. Naprawimy, dziękujemy za info! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jaaakinga Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam, zauwazylam ze nie dodaja sie nowe posty do watku *przerwy w biciu serca*. Watek wysuwa sie na poczatek strony, dodaje sie numer nowego posta i godzina, ale jak sie go otwiera to nic nowego nie ma:( poza tym przy *wsadzeniu* watku do starego tematu o tym samym tytule spowodowalo zaginiecie ostatnich kilku odpowiedzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jaaakinga, faktycznie tak jest - w wątku są wpisy z 05.02. ostatnie, ale w panelu administracyjnym są kolejne wpisy z późniejszych dni, w tym z wczoraj. Wkradła się jakaś usterka, dziękuję za zgłoszenie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jaaakinga Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Usterka zgloszona ale nadal nie dziala:( Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Czasem naprawa może zająć chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam Zwracam się z prośba o usuniecie mojego konta oraz moich postów na ile to jest możliwe. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, konto mogę oczywiście usunąć, ale posty na forum zostaną, nie ma możliwości usunięcia postów użytkowników. Proszę o potwierdzenie usunięcia konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam ! Potwierdzam usunięcie konta.Pozderki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kumen Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Witam. Wczoraj o 16:14 dodałam post na temat skrótów w holterze. Właśnie chciałam sprawdzić czy ktoś coś napisał i sie okazało że post zniknął. Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza
kumen Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Dlaczego nikt nie odpowiada? zniknęły moje 2 posty i nikt nic mi nie powiedział. Nie tylko u mnie coś nie gra...posty niektórych osób jak są np. na 2 stronach to wyświetla się tylko ostatnia strona. Co nie gra? Niech mi ktoś wytłumaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Kumen, nie usuwamy postów, jeśli post był na temat interpretacji wyników badań holtera, prawdopodobnie został połączony z tematem już istniejącym. Żeby nie dublować tematów, moderator łączy wątki, jeśli nowy jest taki sam (dotyczy podobnego problemu), jak już istnieje. Co do postów na dwóch stronach - nie bardzo rozumiem ten problem, mogłabym prosić o przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza
DziuniaN Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam serdecznie ! Mam pytanie-dlaczego na stronie głownej nie pojawiają się powiadomienia,że dokonano wpisu na wątku ,,Mamy z nerwicą,, ?Od dwóch dni muszę tego wątku szukać w googlach.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Witam, sprawdzimy Pani uwagę, temat, o którym Pani pisze, wyświetla się na stronie głównej pod nagłówkiem działu forum w którym się znajduje. W przypadku, gdyby zniknął, nie trzeba szukać wątku w googlach, wystarczy wejść na swój profil i przejrzeć listę ostatnio dodanych odpowiedzi: http://forum.kardiolo.pl/u,DziuniaN.htm Cytuj Odnośnik do komentarza
DziuniaN Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dzięki za odpowiedź,jednak do tej pory dalej nie wyświetlają się powiadomienia o wpisach na stronie głównej.Kiedyś było lepiej,bo wystarczyło wejść na forum.kardiolo.pl i już wiadomo było czy ktoś dodał nowy post na ,,naszym,, forum a teraz trzeba wchodzić bezpośrednio i sprawdzać.Jeżeli można,to proszę zróbcie,żeby było jak dawniej.Z góry dziękuję :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarecki Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Witam Admine, bardzo proszę o usunięcie mojego posta z dnia 21.08.13 z wątku jak sobie radzić przy dodatkowych skurczach. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam, niestety nie mamy możliwości usuwania postów, które nie łamią regulaminu i pod którymi toczy się dalsza dyskusja. Możemy coś zedytować, jeśli chciałby Pan usunąć jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi