Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli usunięte będzie konto to czy jest ktoś kto wpisze mój e-mail będzie mógł przeczytać moje posty? Bo tak do tej pory było, że nie zarejestrowani użytkownicy forum ( każdy z zewnątrz że tak powiem) poprzez wpisanie mojego e-maila mogli czytać wszystkie posty. Nie chcę by ludzie z poza forum czytali moje posty, proszę zatem zrobić tak by nie dało się ich przeczytać lub były nie widoczne. Jeśli do tego potrzeba usunięcia konta to poproszę.

Witam, Martha, jeśli konto zostanie usunięte, nie będzie możliwości kliknięcia na nick (Martha) przez co nie będzie można przejść bezpośrednio do wszystkich postów pisanych z tego nicka, proszę jednak pamiętać o tym, że posty pozostaną na forum i będą widoczne dla każdego Użytkownika forum, co oczywiście nie znaczy, że pisała je jedna osoba, bo brak zalogowanego nicka wiąże się z tym, że każda osoba z *zewnątrz*, spoza forum, mogła go użyć. billymarks, korzystając z forum, akceptuje się regulamin serwisu kardiolo.pl, który mówi: Właściciel oświadcza, iż dysponuje odpowiednimi środkami, w tym należytymi zabezpieczeniami umożliwiającymi przetwarzanie danych osobowych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tj. DZ.U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) oraz rozporządzenia Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakimi powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne służące do przetwarzania danych osobowych (DZ.U. Nr 100, poz. 1024). Użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu w Dane, żądania ich poprawiania i/lub usunięcia. Właściciel oświadcza, iż Dane będą przetwarzane z zachowaniem ścisłej poufności oraz za pomocą chronionych środków technicznych. a zatem, w związku z ochronią danych osobowych oraz zachowaniu ścisłej poufności podawanie prywatnych namiarów kontaktowych w tym maile, telefony, adresy, a także podawanie nazwisk osób prywatnych jest niezgodne z obowiązującymi zasadami, przez co administrator serwisu ma obowiązek usuwać tego typu informacje z forum w trosce o dobro Użytkowników. Proszę o wyrozumiałość gdyż na pewno nie jest to robione z powodu złych intencji - wręcz przeciwnie. Z doświadczenia wiem, że są sytuacje w których Użytkownik podaje swoje dane kontaktowe i później pojawiają się problemy i prosi o usunięcie co jest trudne (praktycznie niemożliwe) do realizacji, gdy ktoś już mógł skopiować jego dane i rozpowszechnić dalej, dlatego lepiej zapobiegać ewentualnym problemom, poza tym tak jak już zostało wspomniane - obowiązują pewne ustawy, które to regulują i mam obowiązek przestrzegania ich. Pozdrawiam

Chyba się nie dogadamy. Wiem już że jesli konto zostanie usunięte to nie będzie można na nik kliknąć i czytać posty. Jeśli jednak ktoś w googole wpisze mój nik lub mój e-mail będzie mógł czytać moje posty, bo do tej pory tak było, nie musiał nikt się logować na forum, ani co więcej nawet nie musiał znać forum kardiolo, ale wpisując np mój email gogole już był prowadzony do moich postów, bezpośrednio! DLATEGO pytam co będzie po usunięciu konta??????

Witam, Martha tak, po usunieciu konta ktoś będzie mógł czytać Pani posty, ponieważ usunięcie konta to jedynie usunięcie zalogowanego loginu, ale nick *Martha* (niezalogowany, czarny bez pogrubienia), jak i posty pozostaną na forum i jest możliwość wyszukania ich poprzez google. Nie ma możliwości usunięcia postów z forum na życzenie. Pozdrawiam

Witam Konto może usunąć Administrator, jeśli chce Pani je usunąć - mogę to zrobić, ale to nie zmieni faktu, że Pani wątki i posty na forum pozostaną, ponieważ usunięcie konta to tylko usunięcie zalogowanego loginu, nie ma możliwości usunięcia wszystkich Pani postów lub tematów z forum. Pozdrawiam

Gość xxxmarvel

Witam. Zależy mi na usunięciu mojego konta. Chcę je usunąć, ponieważ mam nowe konto. Zdaję sobie sprawę,że posty oraz tematy pozostaną,ale chodzi mi właśnie o usunięcie zalogowanego loginu. Bardzo proszę o odpowiedź.

Drodzy Forumowicze, pragnę poinformować, że do naszego grona dołączyła lekarz Izabela Więch i psycholog Katarzyna Garbacz. Nasi eksperci będą w miarę możliwości udzielać Państwu porad. Pytań jest bardzo dużo, więc prosimy o cierpliwość! Proszę też pamiętać, że Panie nie są specjalistami w każdej dziedzinie i z niektórymi problemami zdrowotnymi należy kierować sie bezpośrednio do lekarza. Pozdrawiam