Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Przekażę te uwagi do działu technicznego. Na chwile obecną nie wiem dlaczego tak się dzieje. Czasem posty się nie wysyłają, ponieważ gdy pisze się je dłużej niż 10 minut to serwer automatycznie wylogowuje z powodu braku aktywności, gdyż pisanie samo w sobie nie jest procesem aktywnym w odróżnieniu od np. klikania. Ale skoro kawałek postu przechodzi to raczej chodzi o coś innego. Dam tu znać, gdy coś będzie wiadomo w tej sprawie.

Witam. Zwracam sie z uprzejmą prosbą o usuniecie mojego konta z forum kardio,prosze tez jezeli to mozliwe o usuniecie moich wpisów z forum pod moim pseudo. Prosbe swą motywuje tym iz moja obecnosc jest tam zbedna.Nie czuje sie juz komfortowo po zaistniałej sytuacji powstałej kilka dni temu,,Ja mam swoje zdanie które wolno mi miec na daną sytuacje i które mam prawo potrzymywac ,i z tego powodu ,rezygnuje z dalszego uczestniczenia na forum. z powazaniem

Dotyczy prosby umieszczonej j.w. Nalegam na skasowanie moich postów ,gdyz nie spodziewałam sie logujac sie na forum ,ze moja przygoda z forum zakonczy sie w taki sposób,a zamiesciłam zbyt wiele b. waznych dla mojej osoby informacji,i mam prawo przypuszczac ze moga byc wykorzystane przeciwko mojej osobie. Jest tego zaledwie dwa miesiące bytnosci na forum.Prosze o szybkie i pozytywne załatwienie mojej prosby. z powazaniem

Witam serdecznie, Trochę racji z tym martwym punktem jest, ponieważ okazuje się, że nick po usunięciu konta nie znika, ale nie jest już linkiem prowadzącym do profilu, a więc w żaden sposób nie ułatwia odnalezienie innych postów danego użytkownika. Zastanawiałam się nad wprowadzeniem opcji usunięcia nicka, ale w przypadku gdy nawet kilku użytkowników usunęłoby konta to mogłoby się okazać, że nagle na forum zbyt wiele różnych osób podpisanych jest jako Anonim i wprowadziłoby to zbyt duże zamieszanie. Niemniej jednak, niezmiernie mi miło, że postanowiłaś jednak pozostać na forum :) Co do wolnego ładowania się postów - inni użytkownicy nie zgłaszali tego problemu, więc może to tylko jednorazowa (jednodniowa) sytuacja. W założonym koncie nie ma nic podejrzanego, co mogłoby powodować utrudnienia. Proszę obserwować jak będzie działał system w kolejnych dniach i w razie czego informować. Pozdrawiam serdecznie, Administrator