Gość kaasia Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Witam ! dzięki za szybą odp.:) Zdarzało się kilka razy ale to były sporadyczne przypadki. Jedna z użytkowniczek tez narzekała, ze post nie przechodzi w całości. Czy to wina złego przekazu mojego oper. sieciowego? Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Przekażę te uwagi do działu technicznego. Na chwile obecną nie wiem dlaczego tak się dzieje. Czasem posty się nie wysyłają, ponieważ gdy pisze się je dłużej niż 10 minut to serwer automatycznie wylogowuje z powodu braku aktywności, gdyż pisanie samo w sobie nie jest procesem aktywnym w odróżnieniu od np. klikania. Ale skoro kawałek postu przechodzi to raczej chodzi o coś innego. Dam tu znać, gdy coś będzie wiadomo w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Aby można było lepiej zdiagnozować problem proszę o podanie linków do stron, na których są takie urwane posty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaasia Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam! Podam str.i godz wysyłanych przeze mnie postów które nie przeszły w całości: dot. wątku *z nerwicy się wychodzi* str. 1158 godz .8;42 * 1159 * 8;59 * 1179 * 9:09 * 1182 * 8;27 .8:29 Wcześniej nie było problemów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość branti Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Proszę o usunięcie mojego konta a także tematu który utworzyłem (jeśli można :]) z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Branti - konto usunięte; wpis zostaje, ale bez podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Kaasia pisałaś, że zawiesza Ci się komputer, więc najpewniej wina leży po stronie sprzętu, z którego korzystasz. Tym bardziej, że wcześniej ten problem się nie pojawiał. Żaden inny użytkownik też tego nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaasia Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam! Na razie jest ok.! Pisząc, ze zawiesza mi się komputer miałam na myśli właśnie takie urywane posty:) Kilka razy się tak zdarzyło.Zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 15 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Gdyby się zdarzało staraj się zwrócić uwagę co mogło być zrobione inaczej niż zwykle. W ten sposób może wyklaruje się przyczyna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaasia Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam! właśnie przed chwilą ucięło mi post. Ja myślę ale tak do końca nie jestem pewna, że tak się dzieje gdy naciskam znaczek badź cos kopiuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaasia Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No właśnie w tej chwili nie weszły te znaczki < > Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To bardzo prawdopodobna przyczyna problemów, ponieważ niektóre znaczki są specyficznie interpretowane przez system html. Najlepiej nie używać tego typu znaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam. Zwracam sie z uprzejmą prosbą o usuniecie mojego konta z forum kardio,prosze tez jezeli to mozliwe o usuniecie moich wpisów z forum pod moim pseudo. Prosbe swą motywuje tym iz moja obecnosc jest tam zbedna.Nie czuje sie juz komfortowo po zaistniałej sytuacji powstałej kilka dni temu,,Ja mam swoje zdanie które wolno mi miec na daną sytuacje i które mam prawo potrzymywac ,i z tego powodu ,rezygnuje z dalszego uczestniczenia na forum. z powazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam serdecznie, Usunięcie konta powoduje, że nick we wszystkich postach pisanych przez danego użytkownika znika razem z kontem. Przykro mi, że taka decyzja zapadła, ale skoro już zapadła to ją szanuję. Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Bardzo serdecznie dziekuje.Pozdrawiam i zycze owocnej pracy.>)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kame2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Czy wpisy pozostaną ? dalej widoczny jest uzytkownik!!!czy musi to troche potrwac? Cytuj Odnośnik do komentarza
madox91 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam, w wątku INR i wskażnik acenocumarolu przez pomyłkę zostały umieszczone 3 posty tej samej treści.Nie wiem czy tak może być.Błąd był spowodowany małym obyciem na forum i związanym z tym miernym doświadczeniem. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ponawiam prosbe o skasowanie moich postów z forum.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea2 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dotyczy prosby umieszczonej j.w. Nalegam na skasowanie moich postów ,gdyz nie spodziewałam sie logujac sie na forum ,ze moja przygoda z forum zakonczy sie w taki sposób,a zamiesciłam zbyt wiele b. waznych dla mojej osoby informacji,i mam prawo przypuszczac ze moga byc wykorzystane przeciwko mojej osobie. Jest tego zaledwie dwa miesiące bytnosci na forum.Prosze o szybkie i pozytywne załatwienie mojej prosby. z powazaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Witam serdecznie, madox91 - duble usunięte. Kamea2 - sprawa niezniknięcia nicka jest wyjaśniana, jak tylko ustalimy co się stało, poinformuję o tym tutaj. Co do usuwania wpisów to niestety nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kamea2 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam. Ja widze sprawa moja utknęła w martwym punkcie( moze to dobry znak).w takim razie pozwolę sobie po ochłonięciu na ponowne zalogowanie się na forum,emocje opadły,i wrociła chęć uczestniczenia na forum.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Mogę zapytać czemu moje posty na forum tak wolno sie ładują i nie widac co zapisuję,tak był kiedys i jest nadal,inne programy chodzą ok.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam serdecznie, Trochę racji z tym martwym punktem jest, ponieważ okazuje się, że nick po usunięciu konta nie znika, ale nie jest już linkiem prowadzącym do profilu, a więc w żaden sposób nie ułatwia odnalezienie innych postów danego użytkownika. Zastanawiałam się nad wprowadzeniem opcji usunięcia nicka, ale w przypadku gdy nawet kilku użytkowników usunęłoby konta to mogłoby się okazać, że nagle na forum zbyt wiele różnych osób podpisanych jest jako Anonim i wprowadziłoby to zbyt duże zamieszanie. Niemniej jednak, niezmiernie mi miło, że postanowiłaś jednak pozostać na forum :) Co do wolnego ładowania się postów - inni użytkownicy nie zgłaszali tego problemu, więc może to tylko jednorazowa (jednodniowa) sytuacja. W założonym koncie nie ma nic podejrzanego, co mogłoby powodować utrudnienia. Proszę obserwować jak będzie działał system w kolejnych dniach i w razie czego informować. Pozdrawiam serdecznie, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
kamea2 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Bardzo dziekuję za zainteresowanie. Sprawa postów została wyjasniona ,pomogła jedna z miłych koleżanek na forum.Została zmieniona przeglądarka i wszystko działa ok. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Cieszę się, że sprawa się rozwiązała i życzę samych miłych chwil z forum kardiolo.pl :) Pozdrawiam, Administrator Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi