Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie. No tak ZDROWY wraca jak bumerang , ale mnie to absolutnie nie przeszkadza , że jest obecny na forum i wyraża swoje opinie czy nawet krytykuje ale niech to robi jednak w sposób ogólnie przyjęty przez cywilizowanego człowieka( komputer i internet jest przecież dobrem wymyślonym przez człowieka i dla człowieka). Każdy ma prawo do swoich poglądów i to jest prawo człowieka rozumnego . Pozdrawiam

Witam serdecznie panią administrator ja w formie pokojowej tak dla informacji niawiem w co sie tu gra ale uwarzam że brak jest na forum jakiej kolwiek sprawiedliwości otóż najpierw zdrowa posądza mnie że mam dwie jażnie co jest sprzeczne następnie kiedy wyrażam dość grzecznie swoje zdanie na pewne tematy zarzuca mnie się obelgi w takim razie pytam czy wolno kogoś obrażać jak to robią trzy panie że tak powiem inteligentnie i mimo że jest to obrażliwe nic sie z tego nie robi czy wolno Jadwidze zarzucać że jest osobą niewierzącą ? Myśle że zamiast skupiać się na wrogości do mnie to powinna pani również upomnieć te panie bo niewiem czy gorsze jest to że w sposób hamski ja bronie honoru forum przed dogadywaniem Jadwidze czy inteligentne obrażanie pani Jadwigi przez te osoby i uważam że te panie chcą aby Jadwiga usuneła sie z tego forum.Jednym słowem trzy dorosłe panie dorwały ofiare i prubują swoich sił to nie jest w porządku.Pozdrawiam.

Zdrowy - Twoje wypowiedzi są poniżej akceptowalnych granic, dlatego są usuwane. Krytykę można wyrażać w sposób kulturalny. Myślę, że nie ma potrzeby, abyś w taki sposób bronił kogokolwiek na forum, ponieważ bronione przez Ciebie osoby same proszą o usuwanie niecenzuralnych wypowiedzi. W takim przypadku Twoja *misja* traci chyba sens. Wspomniane przez Ciebie użytkowniczki są w stanie wyrażać się kulturalnie, a nie moim zadaniem tutaj jest upominanie użytkowników, aby mówili coś innego niż chcą wyrazić. Annasylwia - szkoda, że chcesz opuścić to forum, ponieważ wiem, że długo byłaś tu lubianym gościem. Konto zostanie za chwilę usunięte, jednak nie ma możliwości przeszukania całego forum i usunięcia wszystkich Twoich wypowiedzi. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócisz :) Pozdrawiam, Administrator

Pani Admninistrator. Zwracam sie z prośbą o ocenę, czy to co się dzieje na watku *Z nerwicy się wychodzi* ma zwiazek ze zjawiskiem *trollowania*. Przed chwilą otrzymalam informację na temat istnienia w internecie takiego zjawiska. Nie będac znawcą , nie mam wątpliwości, że to co się dzieje na watku od paru miesięcy ,wyczerpuje znamiona trollowania. Myslę, ze watki poswięcone tematom nerwicy, depresji, które potrafią zniszczyć ludzkie zycie powinny znajdowac się pod szczególną ochroną. Prosze Panią o sprawdzenie , czy moje przypuszczenie jest sluszne i o uczynienie w tej sprawie tego, na co pozwalaja obowiązujace przepisy.Łacze wyrazy szacunku.J.Szpaczyńska.

Witam! Bardzo proszę o bliższe zapoznanie się z treścią postów zamieszczanych przez użytkownika* jadwigaszpaczyńska * na wątku z *nerwicy się wychodzi* .W wypowiedziach w/w użytkownika cały czas przewija się treść religijna.Jawnie narzuca swój tok myślenia na innych forumowiczów,między innymi poprzez *wtapianie* swoich osobistych sugestii tz. przypisków do kopiowanych artykułów ,co narusza i zniekształca pierwotną treść danego art.. Proszę przeczytać post ostatnio dodany z godz. 8:30 i 8:58..a w szczególności wierszowane przemyślenia czyli /obrażanie, dyskryminowanie innych za odmienne zdanie w kwestii religii. wiary.i metod stosowanych w wychodzeniu z choroby/. Dziękuję. Proszę przeczytać ostatnio dodany wiersz przez ta panią. tz.jej osobiste przemyślenia...z godz. 8;30 i 8;58 .Proszę pouczyć użytkowniczkę ,że tego typu treści,przesłania,myśli które próbuje narzucić innym użytkownikom nie mają nic wspólnego z tematem pt.*z nerwicy się wychodzi*, nie pomagają a wręcz odwrotnie .