Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wątek administracyjny Forum.Kardiolo.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! P.Administratorze na wątku * z nerwicy się wychodzi * pojawiły się wpisy wulgarne .Zauważyłam,ze część z nich jest już usunięta .Użytkownik *Zdrowy* swoimi postami obraził kilka osób.W związku z tym proszę o podanie na forum /do wiadomości innych użytkowników nr IP tego pana .Wiadomo byłoby z kim ten pan współdziała ,pozwalając sobie na takie wulgaryzmy wobec innych. /wcześniej napisał ,ze jego żona jest stałą bywalczynią tego wątku/. Dziękuję.

Witam, Podawanie numerów IP oraz innych danych dotyczących użytkowników przez administratora dla innych użytkowników jest niezgodne z regulaminem serwisu. Mam na oku wspomnianego przez panią użytkownika. Jeśli dalej będzie zachowywał się niestosownie to podejmę inne kroki niż jedynie usuwanie jego wulgarnych postów. Pozdrawiam, Administrator

Witam, czy jest możliwość podania czy osoba o nicku zdrowy i ciekawska mają jeszcze inne nicki na tym forum, bym prosiła jeszcze Administratora o odniesienie się do zaistniałej sytuacji wczoraj na wątku * z nerwicy się wychodzi * , całym złem tego wątku to jestem ja i dlatego zostałam skrytykowana przez Zdrowego . Czy tak powinna wyglądać krytyka osoby ,która ma inne poglądy? Ja się krytyki nie boję ale to co napisał pan Zdrowy chyba nie można nazwać krytyką tylko obrażaniem drugiego człowieka ,który ma inne poglądy. Pozdrawiam

Witam, Wydaje mi się, że nie ma potrzeby ujawniania takich danych. Zapewniam, że zainterweniuję w każdym przypadku łamania regulaminu serwisu. Wystosowałam już na wątku *Z nerwicy się wychodzi* upomnienie dla łamiących panujące tu zasady. Jednocześnie proszę o zwracanie mi uwagi na wszystkie obraźliwe zwroty itd., abym mogła interweniować w najszybszym możliwym czasie. Pozdrawiam, Administrator

Dziendobry wszystkim a zwłaszcza pani administrator śledze od jakiegoś czasu forum o nerwicy i ostatnio zapanował tu haos.Pani Kasia zamiast zająć sie sprawami dotyczącymi tego forum dogryza Jadwidze na każdym kroku pani administrator czy to forum temu służy aby nawzajem sie pogrążać?Zanim zdrowy sie pojawił też miały miejsce tu niesnaski wywołane przez panią hexe i panią zdrową.yśle że nie jesteśmy tu po to aby się przekamarzać lecz po to by nawzajem sobie pomagać.Przez takie zachowanie niektórych osób to forum może stracić reputacje a jest wiele osób które potrzebują naszej pomocy.Zwaracm się z uprzejmą prośbą w imieniu wszystkich uczestników aby pani ądministrator wyciągneła odpowiednie kroki co do zachowania Kasi zdrowej i hexe.MySle że to dobre dziewczyny ale może niech przystepują z tymi docinkami bo jak widze przez to sporo osób odchodzi z tego forum.Dziękuje i pozdrawiam.

Witam serdecznie panią administrator.Pisze do pani gdyż znowu pojawiły sie podburzające i niszczące spokój posty na forum przez te same osoby panią Kasie i Hexe.Uważam że to forum stworzone jest by zwalczać nerwice a nie do dyskusji religijnych które jak każdy wie zawsze kończą się kłutnią nietylko tu ale i na całym świecie.Posty kasi i hexe wyrażnie świadczą iż te panie piszą tu po to by wprowadzić zamęt i pojawiają się zawsze by krytykować słowa pani Jadwigi.Czytając słowa tych pań wnioskuje że nic pouczającego i mądrego te panie prucz zamętu tu niewprowadzają.Takie zachowanie zamiast pomocy w walce z nerwicą powodują że stworzona atmosfera przez te panie bardziej pogrążają uczestników tego forum w te chorobe gdyż takie dogadywanie denerwóje a jednocześnie wprowadza sytuacje blużniąćą na tematy wiary chrześcijańskiej.Prosze o zainterweniowanie w tej sprawie bo to już nie pierwszy raz i jeśli to możliwe podanie ip tych pań ku przestrodze.Dziękuje

Witam, Niestety, ale nie mogę zabronić rozmów na tematy religijnie na forum. Poruszanie tych tematów nie może też być powodem do blokowania użytkowników. Opinie niektórych osób ścierają się, to prawda, ale dopóki nie jest łamany regulamin forum, nie podejmę interwencji. Nie sposób i nie tak powinno być, aby kontrolować rozmowy użytkowników na forum. Radzę w takiej sytuacji po prostu ignorować irytujące Pana posty i skupiać się na wypowiedziach, które Pana interesują i do nich się odnosić. Pozdrawiam serdecznie, Administrator

Poruszyliście bardzo ciekawy temat . Multikontowiec to rodzaj Trolla -- wyjątkowo denerwujący proceder i mnie osobiście doprowadza do pasji .Zwłaszcza dla niedoświadczonych internautów może to być na prawdę groźne zjawisko . Dawno temu , na jakimś blogu czytałem pouczającą historię . Hochsztapler założył stronę dotyczącą chyba wyprowadzania dzieci z autyzmu czy coś . Potem zakładał konta na własnym forum jako rodzice dzieci , którym rzekomo pomógł , i pisał tak sam z sobą , a ktoś postronny odnosił wrażenie -- no kapitalny facet ... :( To b. groźne zjawisko , trudne do zdiagnozowania . takiego trolla ciężko wykryć , ale jeśli już to trzeba porównywać jego posty ze sobą / zwykle porusza te same tematy / podobna interpunkcja / czasem zdradzi go ten sam zwrot powiedzonko , i na koniec taka sama interpunkcja . Moja rada banować typów , a jak to nie jedna osoba , to prosić o kontakt Video na Skype w celu reaktywacji konta . Też można to obejść , ale stwarza to już pewien problem techniczny , trzeba podstawić żywego człowieka . W końcu skończą mu się pomysły . powodzenia .

Kabu - pomyłka naprawiona. Pomyłka wynikała z tego, że nie napisałeś w poście, że chodzi o koronarografię, a jedynie badanie. sskomplikowany - niestety zjawisko Trolla nie jest mi obce. Staram się wychwytywać takie osoby i je blokować. Natomiast co do zbliżonych tematycznie wątków... Wątki są zakładane przez użytkowników i każdy ma prawo utworzyć własny wątek. Jeśli temat jest jedynie zbliżony, a nie identyczny to nie mogę usuwać takich wątków. Może z czasem znajdzie się osoba chętna porozmawiać konkretnie na dany temat. Pozdrawiam, Administrator