Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Przewlekłe uczucie duszności i dyskomfort w klatce piersiowej

Gość Polo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Od około 3 tygodni męczą mnie dziwne objawy, mam 24 lata. Ogólnie chodzi o dziwną duszność, nie jest związana z wysiłkiem to takie dziwne uczucie jednocześnie guli w gardle i takiego braku możliwości naprania pełnych płuc powietrza. Do tego dochodzi dyskomfort w klatce piersiowej. Podczas szybszego marszu muszę oddychać ustami bo czuję że powietrza wdychanego przez nos jest za mało, cały czas towarzyszy mi też uczucie że powietrze poprane przez nos jest jak by nie ogrzane i zimne. Czy ktoś mógł by podpowiedzieć czym te objawy mogą być spowodowane i co należało by zrobić?

Hey:-) muszę Ci powiedzieć że nie jestes z tym problemem sam;-) też tak mam od jakiegoś miesiąca tylko u mnie dochodzi jeszcze ból w lewej piersi:-ale u mnie też jest problem z ciśnieniem:-( przeżywam przez to jakieś głupie myśli że umieram byłam u lekarza i mówią że to nerwica ale jakoś wątpię w to teraz mam wizytę u kardiologa ;-) a może masz za mało potasu? Zrób sobie badania wtedy bedziesz wiedział na czym stoisz ja właśnie jestem w trakcie badań:-(