starkosia Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jestem po dwóch operacjach serca. Teraz mam do was pytanie ponieważ moje leczenie sie już zakończyło na razie jest wszystko w porządku ale chciała bym się dowiedzieć czy mogę przyjmować jakieś narkotyki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam, Proponuję nie stosować żadnych narkotyków, niezależnie od tego, co Pani myśli o zakończeniu swojego leczenia kardiologicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
starkosia Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Upewniam się tylko czy rzeczywiście nie mogę nic przyjmować.Jeszcze mam długie życie przed sobą i nie chce go marnować przez jakieś świństwo.Ale pytam bo każda wada serca inaczej na to reaguje. A moje dwie wady wykryto zaraz po urodzeniu.I trochę czasu minęło od tego operacji do dziś.:D dziękuje za odpowiedz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi