Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Brak apetytu, zawroty głowy, nudności i kłucie w brodawkach sutkowych

Gość patriszka

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka. W ciazy nie jestem, bo byłam u gina i wykluczył ciążę. Ale od kilku dni mam brak apetytu, zawroty głowy, nudności, wczoraj trafiłam do szpitala, ponieważ całą noc miałam mdłości, wstałam wymiotowałam i nagle zrobiło mi się słabo, czarny obraz i nic nie słyszałam. Mam klocie brodawek i skutków, gina powiedzial, ze idzie jajeczkowanie. Wiecie co to może być, drugi okres powinnam dostać dzisiaj, ale ostatnio byłam w silnym stresie gdzie okres mi się przedłużył. balam sie strasznie, ze jestem w ciazy, ale w 46 dniu po wspolzyciu gin zrobil mi usg i nic nie widac, ani pecherzyka ani nic. Dodam, ze mialam ostatnio wysoki puls, bole glowy, napady goraca, oraz mialam mrowienie nog, rak i jedna reka mi dretwiala w lokciu.Co o tym sadzicie?

Witam, Proponuję nadal być w kontakcie z ginekologiem. Być może będzie mogła Pani spodziewać się dziecka? Jednak opisywane dolegliwości, poza wczesną ciążą, nie są typowe dla określonej choroby. Warto mierzyć temperaturę ciała. Oczywiście zawsze trzeba brać również pod uwagę zatrucie pokarmowe. Najbliższe dni wyjaśnią sytuację.

A poza tym robiłam 4 testy ciążowe były negatywne. Byłam u ginekologa, ponieważ się bałam, ale zrobił USG i nie było żadnego pęcherzyka, nic w macicy( a powiedział, że już by i testy wykazały na na USG byłoby widać), przesunął na prawy jajnik, który mnie bolał, powiedział, że idzie jajeczkowanie. Przechodzę jakiegoś wirusa od miesiąca, mama już 2 miesiące będzie. Przechodziłam silny stres, miałam podniesione ciśnienie, to wzięłam w tamtym tygodniu BISOCARD i mam brak apetytu, a teraz w środę wzięłam drugą i całą noc nie mogłam spać, ponieważ miałam nudności i rano wymiotowałam, po tym zrobiło mi się słabo, nagle czarno przed oczami i nic nie słyszałam, trafiłam na IZBĘ PRZYJĘĆ. EKG prawidłowe, morfologia też. Tylko mam kłucia w klatce piersiowej przy ruszaniu się lub schylaniu, nie cały czas plus do tego gorzki smak w ustach właśnie od tej nocy co miałam nudności. Więc?