Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej a rak płuc

Gość Elzbieta11

Rekomendowane odpowiedzi

Czuje Dziś klucie w klatce piersiowej po prawej stronie, wpisałam to w Google, mam do tego chrypkę i kaszel, wszystkie trzy objawy są objawami raka płuc, teraz strasznie się boję.. To mógłby być naprawdę rak? Czy to np zwykle objawy przeziębienia? Nie mam okazji iść w najbliższym czasie do lekarza dlatego pisze na forum.

Tak zgadza się to są objawy raka płuc ale też objawy zwykłej infekcji .Chrypa to pózny objaw naciekania nerwu krtaniowego ,byłabyś już wyniszczona :).Ból a klatce od kaszlu pewnie naciągnięty mięsień .Kobieto opanuj się objawy raka płuc nie występują w ciągu kilku dni .Masz infekcję -którą też trzeba leczyc żeby nie nabawić się powikłań .Doktor google ma to do siebie że jaki kolwiek objaw wpiszesz to zawsze wyjdzie rak albo inna śmiertelna choroba bo ludzie uwielbiają czytać o makabrach i te wyniki mają najwięcej wyświetleń .

Tez to samo odkad przeczytałem na google objawy jakbym zaczynał wierzyc ze mam raka tzn niemam kaszlu co prawda ostatnio szybko sie mecze tylko mam dzine uczucie w klatce piersiowej w płucach jakby jakis wiatr tam kulał niewiem co to jest ide do lekarza moze mnie ktos uspokoi ale jestem debielm bo jarałem zjebane zielsko maryche i moze to juz mój koniec