Gość kasinka789 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam. Być może panikuje, ale wolę się was zapytać. Byłam w szpitalu i wykonywano mi badanie d-dimerów. Potem jednak miałam badanie po którym musiałam leżeć 12 godzin. Teraz też bolą mnie łydki.. Lekarz stwierdził, że po takim czasie na pewno nie dostalam zakrzepicy itd. Mogłam też ruszać trochę nogami. Dodam, że nie palę papierosów i nie biorę środków antykoncepcyjnych. Czy poziom d-dimerów mogł się zmienić? Dodam, że INR i czas protrombinowy jes w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nie bardzo rozumiem dlaczego miałabyś dostać zakrzepicy ?Dimery były prawiłowe ?Jeśli po lezeniu przez 12 godzin byłaby zakrzepica to każdy po przespanej nocy mógłby ją dostać bo leży się wtedy też długo :)Myślę że się nakręcasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasinka789 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Były prawidłowe. Zastanawiam się tylko po jakim czasie może się to zmienić. Ale chyba faktycznie wariuje.. Dziękuje za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi