drekorter Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Mam pytanie jak jest z tymi fitosterolami dodawanymi do margaryn. Brać czy nie. Jeżeli tak to te fitosterole, które są wytwarzane z trocin sosnowych w Finlandii czy te z oleju sojowego Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Proponuję wprowadzić więcej naturalnej żywności roślinnej do swojej diety. W tabelach dotyczących żywienia, również dostępnych w internecie, można znaleźć informacje o zawartości fitosteroli w różnych produktach spożywczych. Cytuj Odnośnik do komentarza
drekorter Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Mam sporo w diecie: -owoc jarzębiny -owoc dzikiej róży -ostropest plamisty -wiesiołek -plecha morszczynu brunatnego - owoc orzecha włoskiego -cynarex Ale nie zaszkodzi wiedzieć dlaczego nikt nie chce ujawnić tego o co pytam i czym mnie się próbuje truć powołując się wszędzie na przepisy unijne jakby to było panaceum na wszystko zło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi