Gość Zaniepokojony Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, od dłuższego czasu moja Mama ma problemy ze zdrowiem mianowicie : +platanie języka +częstomocz +zachowuje się jak pod wpływem +występuje silne osłabienie organizmu śpi po kilka godzin popołudniu twierdzi ze nic jej nie jest ale wątpię w to, była już na kilku badaniach podstawowych i wszystko wyszło dobrze ale ja wiem ze coś jest nie tak bardzo proszę o pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ile mam ma lat ?Jakie wyniki już miała ?Opisz bardziej te objawy bo np.to ze zachowuje się jak pod wpływem to co oznacza -gada od rzeczy ,zatacza się czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaniepokojony Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jest po 45 roku życia, i miała robione bodajże magnez, potas, tarczyce, cukrzycę i chyba tyle ale nie jestem pewien. A co do zachowania to tak zatacza się mówi jak osoba pod wpływem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość blondynka Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Zakres wykonanych badań raczej na pewno nie wyjaśni przyczyny opisanych objawów. Wygląda to na problem neurologiczny, być może lekki udar? No ale od tego są lekarze, a nie forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Powinna iść jeszcze raz do lekarza skoro objawy nie mijają .Zacząć od laryngologa ,przebadać szyjny kręgosłup ,rezonans głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pinda Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Morfologię żeby zobaczyć czy nie ma anemii ,lipidogram . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tygass Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 W różnoraki sposób można walczyć z bólem. Ja to trzymam się z daleka od różnych proszków, czy tabletek, wolę bardziej naturalne metody. Ostatnio odkryłam choćby fale Schumanna czy pole magnetyczne – w pełni naturalna metoda walki z bólem głowy, kręgosłupa, stawów itp. Można korzystać w gabinetach, albo tak jak ja zamówić MagnetON MAX i terapię zrobić sobie w wygodnych warunkach domowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi