Gość ewelina28 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Od paru miesięcy mam bóle pod lewom piersią i mrowienie w rękach i nogach jestem ogólnie osłabiona i mam zawroty głowy miałam robione ekg ale mój lekarz nic nie widzi. Bardzo się martwię bo niewiem co mi jest nasila się to jak leżę jak. Usiąde to mi się poprawia. Co to może być proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ewelina 28 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zapomniałam dodać też że od 5 miesięcy palę elektrycznego papierosa czy to ma też jakiś wpływ na moje zdrowie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jedrzej Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cześć, około 2miesiące temu miałem identyczne objawy, dodatkowo dochodziły bóle klatkowe i nierówna praca serca. Dużo szybciej się męczyłem etc. Sprawdź ciśnienie czy jest w normie. Oczywiście u mnie na ekg spoczynkowym i wysiłkowym nic nie wyszło. Stwierdzono u mnie nadciśnienie pierwotne. Cytuj Odnośnik do komentarza
ewelina28 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dostałeś jakieś leki? I jaka jest tego przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza
ewelina28 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wizytę u kardiologa mam dopiero 8 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza
ewelina28 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dzisiaj ból rozszerzył się o bark i promieniuje pod łopatkę zaczynam się denerwować bo nie wiem co się zimną dzieje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczmarella Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja miałam tylko ból w klatce piersiowej ale juz jest ok. Może idz do Vascular tam też są wizyty z NFZ i nie czeka się tak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi