Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Infekcja przy zespóle niedorozwoju lewego serca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuję mam których dzieci mają hlhs chciałam sie odnich dowiedziec czy ich dzieci miały infekcjie i czy wyszły z tego miesiąc temu moja kochana córeczka miała operacje wszystko było ok do wczoraj ponieważ została podczepiona spowrotem do respiratora ponieważ przestała odychać sama żeby tego było mało nie wchłania wogóle pokarmu spowrotem zebrała się woda w organizmie nie oddawała moczu po zwiększeniu leków na popent moczu troche zaczeła sikać żeby było mało to jeszcze wdała się infekcja :-( straciłam nadzieje ze ją kiedyś przytulę i pocałuję boje się ze ją strace. więc jeśli są jakieś rodzice którzy to przeżywają prosze napiszczie.Pozdrawiam

Gość Rodzice Maciusia

Nasz Synek urodził się 8 maja 2014 , pierwsza operację przeszedł w 8 dobie... Stan po operacji był bardzo ciężki, wczoraj odszedł do Aniołków;-( na dwa tygodnie przed śmiercią wdała się infekcja grzybicza... i znów obrzęki, niewydolność wielo narządowa przez co została podłączona sztuczna nerka... Wczoraj jego serduszko przestało bić , wraz z nim odeszła część mnie... Łącze się w bólu z innymi rodzicami, którzy doświadczyli tego co my...