Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dwa zawały, migotanie przedsionków i arytmia serca

Gość pawel111

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pawel111

Dobry wieczór. Bardzo bliska mi osoba ma poważne problemy z sercem. Dwa przebyte zawały, bardzo niskie ciśnienie tętnicze, arytmia, migotanie przedsionków, serce podobno pracuje na 30%. Niestety dokładnej historii choroby nie znam. Dodatkowo pojawił się problem z wątrobą. Osoba ta, konkretniej Pan w wieku 70 lat na zmianę spędza 2 tygodnie w szpitalu, 2 w domu. Każdy krok jest dla niego olbrzymim wysiłkiem. Lekarze nie dają zbyt wielu szans, jak to określił pewien Pan doktor każdy kolejny dzień życia jest darowany. Rozrusznik serca i przeszczep odpadają. Prawdopodobnie będzie możliwość podłączenia Kardiowertera, niestety to jakości życia, jak i pracy serca nie poprawi. W związku z powyższą sytuacją chciałem zapytać co robić w tej sytuacji? Pan był u różnych lekarzy i wszyscy mówią tak samo. Czy istnieją jakieś inne szanse by pomóc tej osobie? Z góry dziękuję za okazałą pomoc.

Gość Zbigniew46

Witajcie.Mam koleżankę która od lat ma arytmię serca.Ostatnio znalazłem specyfik który zawiera niesamowitą substancję produkowaną w rosji mianowicie Taksyfolinę.Zakupiłem dla niej legalnie zarejestrowany w polsce suplement z dużą zawartościa tej taksyfoliny i ku mojemu a zwłaszcza jej zdziwieniu po kilku dniach suplementacji zaczęła czuć się nie tylko lepiej ogólnie ale arytmia już jej nie dokucza.Polecam ten suplement bo warto zadać sobie troche wysiłku i go zakupić dla poprawy swojego zdrowia.Pozdrawiam Zbigniew.