Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie, obniżone libido, bóle głowy i wahania temperatury

Gość Piotrek ae

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Piotrek ae

Dzień dobry, mam 20 lat. Od kilku miesięcy zmagam się z następującymi objawami : jestem osłabiony i czasem senny, mam obniżone libido (rzadko miewam poranne wzwody a jeśli już są to nie takie jak kiedyś), czasami mam lekkie bóle głowy, oraz moja temperatura waha się pomiędzy 36,8 a 37,2 stopni. Wykonałem podstawowe badania czyli morfologię krwi, mocz, badania hormonalne (testosteron, lh, fsh, prolaktyna), tarczycowe (tsh, ft4), EKG. Przebadałem również kał w kierunku pasożytów. Równocześnie z wyżej wymienionymi objawami wystąpiły również duszności które jak się okazało są spowodowane refluksem. Wszystkie badania wyszły dobrze. Są dni w których te zmęczenie jest mniejsze a czasami jest również tak że pomimo przespanej nocy budzę się zmęczony. Często mam również zmęczone nogi takie jakby po przebiegnięciu jakiegoś maratonu . Wszystkie te dolegliwości zaczęły się po ok. tygodniu stosowania diety niskowęglowodanowej oraz ćwiczeniach. Pewnego dnia miałem taki moment niedocukrzenia podczas którego źle się poczułem i od razu zaprzestałem stosowania takiej diety oraz przestałem ćwiczyć. Proszę o jakąś pomoc ponieważ nie wiem jak zlokalizować źródło moich dolegliwości a ciągnie się to wszystko od początku września.

Gość Piotrek AE

Jakie dobre badanie ma Pan na myśli ? Stan niedocukrzenia miałem tylko raz i właśnie od tego dnia w którym ten stan miałem zaczęły się wszystkie dolegliwości. Czy problemy psychologiczne mogą powodować takie dolegliwości ? Dodam, że nie nasilają się one w sytuacjach stresowych.