Gość Ryjek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam Czy jest możliwość przeprowadzenia prywatnej konsultacji w Śląskim Centrum Chorób Serca ? Jak to się odbywa ? Ile kosztuje , jak długo się czeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość annaaw Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie wiem ile kosztuje prywatna konsultacja w Zabrzu, ale np. kardiochirurdzy w Katowicach-Ochojcu konsultują codziennie na Oddziale i takie konsultacje są bezpłatne. Nie trzeba się wcześniej umawiać, bo przyjmują wszystkich zgłaszających się pacjentów i jeżeli trzeba to od razu umawiają dodatkowe badania np echo, które są wykonywane na oddziale. Dodatkowo zawsze są dostępni profesorowie - wystarczy podejść do sekretariatu i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RYJEK Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ja nie mam skierowania do Zabrza.Chcę tak po prostu do nich pojechać na prywatną konsultacje. Nie wiem czy tak się da,nie mogę się do nich dodzwonić. Poza tym nie wiem czy na taką prywatną wizytę trzeba się z kimś umawiać czy jadę, płacę i zostaję przyjęty tego samego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza
alunia72 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Potrzebuje adresy lub nr tel. do prywatnych gabinetów kardiologów , wykonujących ablację w ŚCCHS w Zabrzu. Może to być prof. Zbigniew Kalarus, dr Oskar Kowalski, dr Radosław Lenarczyk lub do innych elektrofizjologów. Będe bardzo wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi