Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć mam taką sprawę. Od około 2 tygodni mam silne bóle głowy , zawroty zaćmienia. Zgłosiłam się z tym do lekarza . Lekarz przepisał mi silne leki Padolten plus dostałam skierowanie do neurologa. Na początku po wzięciu 3 tabletek czułam różnicę , lecz teraz jak je biorę dalej nic mi sie pomagają , głowa boli mnie tak jak bolała dalej silnie taki jak by pulsowała albo czasem mam jak by mnie coś uciskało , mam dalej zawroty, wszystkie mięsnie mnie bolą , nie mam siły sie ruszać , wstać z łóżka , mam dziwne drżenia rękoma. Niestety do neurologa dopiero mam wizytę na początku kwietnia. Więc muszę czekać . Piszę tutaj bo moze znajdą sie osoby ktore maja taki sam problem jak ja lub podobny i podzielą sie ze mną swoimi opiniami. Z góry dziękuję i czekam na komentarze ;)

Zgłoś się w niedzielę do szpitala ,gdzie jest oddział neurologii i ma dyżur w sobotę lub w niedzielę i powiedz,że masz bóle i zawroty głowy.Na pewno ci cos pomogą,a może nawet na oddział przyjmą. A przynajmniej zbada cię neurolog.Możesz też prywatnie iść do neurologa.Czekanie do maja to głupi pomysł.