Gość duszka2 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Mialam zalozonego holtera i kardiolog mi powiedzial,ze mam wlasnie ekstrasystologie nadkomorowa zablokowana.Przepisal mi aspargin i cos jeszcze,nie pamietam,chodzi o to,ze nigdzie nie umiem znalezc CO TO WLASCIWIE JEST i skad to sie bierze.A chcialaby sie dowiedziec.Wiem,ze nie jest to grozne,tylko nietypowe.Jesli ktos wie,prosze o odpowiedz.Czy moglo miec to poczatek na studiach,kiedy bardzo,ale to bardzo bylam w stresie i to wlasciwie 24h na dobe,a jak sie zblizal egzamin albo wystep publiczny (jestem muzykiem) to juz na miesiac wczesniej o niczym innym nie myslalam.Rece mi sie pocily na sama mysl,a tuz przed, totalny paraliz,rece i nogi odmawialy mi pozluszenstwa,jeszcze godzine po wystepie bolaly mnie wszystkie miescie z tego *paralizu*, a przed oczami biale plamy.Wczesniej tego nie doswiadczalam,dopiero na studiach.Czy mogl to sie zaczac od tego?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość karrdiolog Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 niewydolnosc komór lób komory serca spowodowana nie zarosnieciemm sie przegrody pomiedzy przedsionkowej tuz po urodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi