Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie lęku, zawroty głowy w ciągu dnia i przy zasypianiu

Gość Martyna N

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pacjentka26

Zacznę od tego, że mam bardzo podobny problem jak Ty. Tylko, że ja mam dość częste zawroty głowy i gdy czasem budzę się w nocy mam mdłości i cała się trzęsę ale gdy wypije szklane wody i staram się opanować przechodzi mi to i mogę nadal spokojnie spać. Zaczęło się to kilka dni temu miejmy nadzieję, że to po prostu przesilenie wiosenne, a gdy to nie przejdzie radze udać się do lekarza choć ja właściwie nic się od nich nie dowiedziałam konkretnego. Pozdrawiam i życzę zdrówka ;)

Od kiedy mialam zły sen i wydawalo mi się ze sie dusze mam probley ze spaniem jak i z normalnymych funkcjonowaniem w ciagu dnia, ostatnio zaczęlam miewac takie delikatne i chwilowe zawroty głowy napoczątku przy zasypianiu teraz nawet w ciągu dnia, cały czas myśłe że cos mi się moze stac i że cos mi dolega... nie wiem czy to moja fobia czy rzeczywiscie cos mi dolega i co z tym zrobic zeby mi przszlo. Zawroty głowy są delikatne nie tracę równowagi tylko czuję takie delikatne zaburzenie prawidłowego funkcjonowania. Gdy coś robię i skupiam się na czymś innym wszytsko jest w porządku.